Cum să hrăniți alabai

Alabai este un câine puternic, mare. Necesită tratament special. Iar dieta unui prieten mare cu patru picioare trebuie planificată cu grijă.

Cum să hrănești un câine Alabai?

Poți, bineînțeles, să cumperi produse din carne ieftine,dar atunci este nevoie de vitamine costisitoare. Prin urmare, probabil, nu subestimati mancarea uscata. Este echilibrat și ușor de utilizat. Și mâncarea mixtă nu a fost anulată încă.

Există anumite reguli care trebuie urmate de proprietarul acestei rase mari.

Regulamentele:

  • Alabai ar trebui să aibă boluri pentru hrană și apă;
  • aveți nevoie să cumpărați un suport pentru boluri cu un dispozitiv de reglare a înălțimii;
  • Alimentele ar trebui să fie de înaltă calitate - fie naturale, uscate sau mixte;
  • după ce reveniți de la o plimbare, hrăniți alabai în 30 de minute;
  • uitați de dulciuri și oase tubulare.

Cum să hrănești un adult alabai?

Meniul de iarnă alabaya este oarecum diferit de meniul de vară. În timpul iernii, el trebuie să dea hrană cu un conținut ridicat de carbohidrați și proteine. Vara, ar trebui să îmbogățiți alimentele cu legume.

Să știți exact ce și când trebuie să vă mâncațianimal de casă, ia în considerare meniul pentru o săptămână. Din prima zi până în a patra zi, este mai bine să hrăniți câinele cu cârpă, carne, tărâțe. Este necesar să adăugați legume și ulei vegetal.

De la a cincea la a șasea - produse secundare cu adaos de cereale. Pâinea de secară este alabai foarte utilă. Nu uitați de ouă și ulei vegetal.

În a șaptea zi, descărcați stomacul animalului. Ar fi util să-l hrăniți cu brânză, kefir și legume.

Cum să hrănești un cățeluș Alabai?

Copilul trebuie să fie hrănit până la 6 ori pe zi. Nu pot lăsa mâncare, m-am mâncat, l-au luat. În afară de faptul că la început bebelușul va trebui să hrănească alimentele catelului în apă, întreaga dietă este aceeași ca și pentru câinii adulți, doar porțiuni mai mici. Dar odată cu vârsta, numărul crește treptat până când este adus la nivelul generației mai în vârstă.