Ananas din dulciuri

Cerințele pentru cadou pot fi foarte diferite,Dar unul dintre ele este invariabil - darul ar trebui să fie original. Cum rămâne cu ideea de a da în loc de flori obișnuite un fruct exotic din delicatețea ta preferată? Deci, ananasul din dulciuri este o clasă de master.

Pentru a lucra nevoie de:

 • Bază (spumă din plastic, sticlă de plastic, sticlă de șampanie);
 • Bomboane (în ambalaj galben, nu mai puțin de 700 g);
 • Verde polisilk de hârtie;
 • Bandă verde aspidistra;
 • Bandă dublă față-verso.
 1. Să începem prin alegerea elementelor de bază. Dacă decideți să faceți un ananas mai solemn de ciocolată și bomboane de ciocolată, atunci sticla acestei băuturi spumante poate deveni cu ușurință o bază. Poți folosi o sticlă de plastic "cu burtă", dar poți, ca și în acest caz, să folosești un material plastic spumos. Luăm polisilk de hârtie verde, împachetați-l cu un martor și fixați-l cu bandă adezivă.
 2. ananas de la dulciuri1

  Ananas din dulciuri2

 3. Acum aveți grijă de baza pentru frunze. În partea superioară a viitorului ananas se formează o coadă de hârtie și se înfășoară cu bandă adezivă. Dacă un ananas este creat pe o sticlă, atunci coada nu este necesară, frunzele vor fi atașate la gât.
 4. ananas din dulciuri3

  Ananas din dulciuri4

 5. În pasul următor, decupăm frunzele. Banda de aspidistre este mai bună decât celelalte, deoarece seamănă cu frunzele unei plante, dar puteți folosi hârtie obișnuită. Tăiați fragmentele cu lungimea de 10 cm, lățimea de 2,5-3 cm, le dăm forma penei de ananas. În total, este necesar să se facă aproximativ 20 de piese.
 6. Ananas din dulciuri5

  Ananas din dulciuri6

 7. Pe coada înfășurată cu un scotch față-verso, lipim primul rând de pene. Înfășurăm din nou cu bandă adezivă, lipiți rândul următor și așa mai departe până când nu se termină frunzele pregătite.
 8. ananas din dulciuri7

  ananas din dulciuri8

 9. Așa că am ajuns la scenă când a devenit clar cum să faci ananas din bomboane asemănătoare unui fruct tropical. Întreaga bază, lipsită de un singur centimetru, este înfășurată în jurul cercului cu o bandă adezivă pe două fețe.
 10. ananas din dulciuri9

 11. Luăm dulciurile pregătite și începemfixați-le pe o bandă adezivă din partea de sus. După ce am emis primul rând, trecem la al doilea rând, adăugând bomboanele în decalajele primului rând, astfel încât ananasul din dulciuri se dovedește a fi uniform și similar cu cel real.
 12. ananas din dulciuri10

  ananas de la dulciuri11

 13. Făcând ananas din bomboane cu mâinile tale, poțiexperimentați cu tipuri de dulciuri, fiecare formă nouă și culoarea nouă vor face un ananas, spre deosebire de celelalte. Părăsirea okleivaya bază de fund bomboane și ascunde cu ajutorul bastoanelor ieșită din înfășurare.
 14. ananas din dulciuri12

  ananas din dulciuri13

 15. Iată buchetul original de ciocolată - ananas. După cum puteți vedea, este nevoie de foarte puțin timp pentru a face un astfel de suvenir, iar emoțiile unui destinatar fericit vor depăși eforturile depuse!
 16. ananas din bomboane14

Din bomboane, puteți face alte daruri neobișnuite: o păpușă, o mașină sau un copac.