Cum să se spele în parc?

Îmbrăcăminte excelentă pentru iarnă rece - lungJacheta Winter Park cu izolație de jos sau sintetice. Park are excelente proprietăți hidrofuge, nu este suflat de vânt, iar agentul de umplere face cald și de neînlocuit, chiar și în ger de 50 de grade. Parcuri realizate din diferite materiale: nylon, bumbac, denim și chiar de mătase. Ca orice altă îmbrăcăminte exterioară, parcul din când în când trebuie să fie curățat. procesul de spălare este aceeași pentru toate tipurile de parcuri.

Cum să se spele un parc jachetă?

Luați în considerare dacă este posibil să se șteargă parcul din bumbac și sintetice și cum să o facă.

În primul rând, trebuie să citiți semnele înparcuri de spălare, care sunt de obicei aplicate pe sacou etichetă. Unele tipuri nu pot fi spălate deloc. În acest caz, mantaua trebuie să se acorde curățătorii chimice. Sau curățați metoda uscată parc.

  1. Înainte de a spăla jacheta nasturii toate au nevoiebutoanele de pe fermoare și butoane ei, și apoi porniți produsul pe dos. Deci, ea parc va fi protejat de deformare și diverse piese metalice pe ea - de la zero pe mașină cu tambur.
  2. Cel mai bine este să se spele în parcul de spălaremașină cu încărcare frontală, ca și toate celelalte mașini au un impact mai mare asupra jacheta brute în jos. O bună opțiune ar fi să se spele parc folosind mingi de tenis, care se rotește cu mantaua în tamburul mașinii, se va rupe penele în interiorul carcasei și nu lăsa să meargă într-o bulgări.
  3. Prelungește parc de pre în apă rececu modul de economisire a energiei, fără extragere automată. Desurubarea jacheta cu mâna, ceea ce face apa curata sigur curge din ea, sau chiar murdar. În acest din urmă caz, se spală parcul din nou în mașină.
  4. Următorul pas este spălarea parcurilor în apă de 30 de grade, dar cu 2/3 cana speciala de detergent lichid pentru spălarea produselor în jos.
  5. Acum a venit parcurile de uscare. Așezați jacheta pe o suprafață plană orizontală pe podea, de exemplu,

    Pot să șterg parc

    sau pe masă. Se înmoaie prin parc de sus absoarbe umezeala cu un prosop.
  6. Pentru a usca parcul de pe pene,trebuie să utilizați un uscător, la o temperatură scăzută. Și la fiecare zece minute, este necesar pentru a elimina jacheta și se agită bine, de rupere în sus puful compactat în interiorul acestuia. Acesta poate fi uscată și parc lângă surse de căldură, cum ar fi radiatoare de încălzire centrală, încălzire, etc. Dar, în acest caz, din când în când, asigurați-vă că pentru a se agită mantaua de umplere uscat uniform.

Park vă va servi mai mult de un sezon, daca o tratezi cu grijă și se spală produsul corect.