Cum să spăl o blană artificială

Astăzi puteți întâlni mai multe produse cuartificiale de blană în loc de naturale. Acest lucru este de înțeles, deoarece blănurile artificiale sunt mai ieftine, iar greutatea este mai ușoară. Pentru a coase un strat de blană, de exemplu, nu trebuie să ucizi animale. Tehnologia modernă vă permite să creați blănuri, în aspect foarte asemănător cu cele naturale.

Cu toții înțelegem că orice produs când este purtattreptat devine murdar. Cel mai bine este să-l dea la curățătorii uscate. Cu toate acestea, acest serviciu este prea scump, iar dacă doriți să salvați bani, apoi să încercăm să afle dacă este posibil să se șteargă blana artificială și cum să o facă.

Cum sa speli blana din sacou?

Practic, pe orice produs de blană ar trebui să fieO etichetă cu condițiile de spălare ale produsului indicată pe ea. Există lucruri care nu pot fi spălate. Se referă în special la produse cu blană artificială lungă: atunci când se spală, aceasta cade și nu va arăta foarte estetică. Cu toate acestea, cel mai adesea produsele din blana artificiala pot fi spalate in apa rece, nu mai mare de + 40 ° C. Spălarea trebuie efectuată manual sau într-o mașină în mod blând și cu detergenți speciali. Nu stoarceți și nu uscați un astfel de produs în mașină.

Dacă decideți să spălați o jachetă de artificiicu mâna, apoi trebuie să umeziți peria de curățare în soluția de curățare și să curățați ușor produsul în direcția spini. După aceasta, este necesar să se clătească bine sub apă caldă. Dezlegarea lucrurilor din blana artificială este interzisă. Trebuie doar să stoarceți ușor apa, de preferință cu un prosop fript. Uscați jacheta la temperatura camerei, agățată de cuier. Nu uscați niciodată blănurile artificiale pe baterii sau alte încălzitoare. După uscarea finală a blănii, poate fi pieptănată ușor pentru a da splendoarea și volumul.

Blana pe o gluga, de regulă, este cusută cu atențieprodus, deci trebuie să spălați toată jacheta. Dacă doriți să curățați numai blănurile, puteți să le curățați cu spumă dintr-o soluție de săpun sau pulbere de spălare. După umezirea tamponului într-o astfel de soluție, ștergeți cu grijă blana contaminată. După aceea, îndepărtați resturile de spumă cu un burete umed. Uscați haina în același mod ca și după spălare.