cum să spalăți o jachetă de piele

Spălați jacheta din piele este strict interzisă! După spălare, jacheta din piele poate deveni pătată, vopseaua - scoasă și pielea - își pierde stratul de protecție. În acest caz, nu este adevărat că petele sunt spălate. În general, spălarea unei jachete de piele este modalitatea corectă de a trimite un lucru la gunoi.

Este posibilă spălarea manuală a unei haine de piele, curățarea ușoară a petelor în apă?

Nici manual, nici într-o mașină de scris și nici delicatăspălarea nu face asta. Pielea nu este niciodată ștersă și în nici un caz. Nu există nici o modalitate de spălare corectă a unei jachete de piele. Jacheta poate fi curățată. Nu neapărat în curățarea chimică, multe pete pot fi îndepărtate și la domiciliu, dar nu puteți spăla articole din piele!

Iată câteva secrete pentru curățarea unei jachete din piele:

 1. Apa si sapunul pot fi folosite, dar este imposibil sa imersati jacheta in ele.
 2. Într-o soluție de apă cu săpun și amoniac, un burete este scufundat și mânerul ușor suprafața sacoului pentru a străluci.
 3. O soluție apoasă cu glicerină va întoarce jacheta strălucitoare și un aspect bine îngrijit.
 4. După tratarea cu o soluție de săpun cu amoniac sau glicerină, hanul este șters cu un șervețel înmuiat cu ulei de ricin.
 5. O altă modalitate accesibilă și rapidă de actualizare a sacoului este ștergerea suprafeței sale cu un burete înmuiat într-o soluție de șampon.
 6. Uleiul de ou ușor bătut poate restabili strălucirea unui lucru foarte vechi din piele.

Cum sa curatati o jacheta din piele usoara?

Pentru a curăța un sacou deschis, trebuie să amestecați benzină și praf de magneziu alb. Amestecul rezultat se aplică pe sacou și se îndepărtează prin mișcări atente cu o perie de îmbrăcăminte.

Cum să scapi de cicatrici pe piele?

În procesul de purtare a pielii este șters, în special încoturi, pe umeri sub curele de pungi, pe mansete și la gulere, precum și în vecinătatea elementelor de fixare. Returnați jacheta aspectului original va ajuta o cremă normală de pantof transparentă. Se aplică la abraziuni. Dar pe mansete și guler pentru a folosi o cremă nu este atât de convenabil, deoarece poate lăsa urme pe haine sau pe brațe sau pe mâini. Este mult mai convenabil să utilizați pentru a elimina scuffs pe manșete cu coaja de portocale. Zonele de piele necesare sunt pur și simplu șterse cu partea exterioară a coajei de portocale proaspete.

Cum să eliminați petele de grăsime din jachetele din piele?

Există mai multe modalități pentru aceasta:

 1. Amidon, cretă, pulbere de talc. Pentru a spăla petele de pe geaca de piele,este suficient să utilizați un amestec de pulbere de amidon, cretă și talc (sau pulbere pentru copii). Pudra este aplicată la pată timp de o jumătate de oră și apoi curățată cu atenție cu o perie. Utilizați sare în îndepărtarea petelor nu este recomandată, deoarece pielea delicată poate fi ușor deteriorată de cristale de sare și lasă zgârieturi pe jachetă.
 2. Mijloace de spalare vesela. Dacă pata este veche, detergentul de spălat vase va face față. Este aplicat pe piele cu un burete și

  pete pe o haină din piele

  ștergeți, apoi resturile remediei sunt îndepărtate cu o cârpă umedă.
 3. Amidon din cartofi. Kashitza din amidonul din cartofi - excelentmijloace pentru îndepărtarea petelor uleioase de pe piele. Se aplică într-o zonă contaminată, se freacă ușor și se lasă timp de 15-20 minute. Apoi, guma este îndepărtată și pielea este ștersă cu benzină.
 4. Servetele de curățare pentru monitoare. O pată proaspătă poate fi îndepărtată cu servetele pentru curățarea monitoarelor LCD care conțin impregnarea care permite curățarea suprafețelor de grăsime.
 5. Mijloace speciale. Magazinele oferă instrumente speciale pentruîndepărtarea petelor de grăsime de pe piele. Spray-urile se descurcă în cea mai mare parte cu pete proaspete, iar șervețelele, în funcție de compoziție, pot fi folosite atât pentru pete proaspete, cât și pentru cele mai vechi. Dar ambele tipuri de agenți de îndepărtare a petelor nu se pot confrunta cu murdăria veche veche - este mai bine să încredințați curățarea la curățătorii chimici.