cum să pictezi o jachetă de piele

Sunt de acord, fiecare dintre noi are lucruri de acest genne place foarte mult, in ciuda faptului ca le folosim de mai multi ani. Cineva are o bluză de mătase frumoasă, cineva are un costum confortabil de pantaloni și cineva are o jachetă de piele preferată. Și dacă hainele confortabile se prăbușesc brusc, sunt foarte jalnice și insultătoare. Hai să vorbim astăzi, așa cum poate fi vopsit geaca de piele și dau oa doua viață prin aceasta.

Unde este mai bine să pictezi o jachetă de piele - acasă sau într-un curățător chimic?

Confruntat cu sarcina de a recupera partea de sushaine, care este jacheta, marginea ridică întrebarea, în cazul în care jacheta de piele mai bine pictat, acasă, pe propriile sau profesioniști de încredere? Fiecare dintre aceste opțiuni are argumente pro și contra.

Desigur, folosind servicii de curatenie uscata, noisă se bazeze pe cunoștințele și abilitățile angajaților săi. Cu toate acestea, au existat cazuri în care acești profesioniști nu se aflau la cel mai bun loc. Clientul a primit un lucru rasfatat, și chiar și cu el au cerut bani. Un coșmar.

Dacă vă asumați riscul și faceți în continuare picturadoar jacheta ta, poți economisi bani și nervi. Și dacă ceva nu funcționează, atunci cel puțin nu va fi atât de ofensator. Am decis să o fac singură. Deci, probabil, ne vom opri în legătură cu întrebarea cum să vopsești o jachetă de piele acasă, în detaliu.

Cum să pictezi un sacou de piele acasă?

Dar pentru asta trebuie să aflăm încă o datăun punct important. Cum să pictezi o jachetă din piele astfel încât efectul să fie cel mai bun? În prezent, există o mulțime de agenți de vopsire, dar toți sunt împărțiți în lichide și în aerosoli.

Pentru a picta un sacou de piele cu aerosoliînseamnă că este curățată cu o cârpă moale umedă de murdărie, atârnă pe umerase și spray-uri încet. Aveți grijă să păstrați uniform vopseaua.

Cu un colorant lichid, sunt tratați ca acesta. Jacheta este curățată de praf și murdărie în același mod ca și în primul caz. Colorantul este turnat într-un castron larg și aplicat cu un burete pe piele, care se răspândește uniform pe suprafața sa. Și în timpul uscării, acestea sorb sau scutură periodic zonele pictate, astfel încât să rămână moi și suple.

Și în orice caz, și culoarea sacouluieste mai bine să te uiți la el din cele mai inspirate locuri, să vezi reacția pielii. După cum puteți vedea, întrebarea este cum să pictezi o jachetă de piele, o vom rezolva, o încerci și vei reuși.