plafon suspendat în hol poate da o personalitate cameră și să completeze designul elaborat al camerei. Selectarea unui exemplu particular de realizare a plafonului întindere depinde de mai mulți factori.

Proiectarea unui plafon stretch pe coridor

Coridoarele în toate apartamentele și casele sunt diferite și, prin urmare, plafonul în fiecare caz particular trebuie selectat în funcție de forma camerei, precum și de înălțimea acesteia.

Stretch tavan într-un coridor îngust este cel mai bunalegeți o textura mată, deoarece din punct de vedere vizual nu face plafonul chiar mai mare. O altă soluție bună este plafonul din satinat pe coridor, care este o cruce între o opțiune mată și lucioasă.

tavan întins în coridor 1

tavan stretch în coridor 2

tavan stretch în coridor 3

În cazul în care camera este suficient de mare, atunci vă puteți permite un tavan stretch pe două niveluri pe coridor, acest design arata întotdeauna neobișnuit și complicat.

tavan stretch în coridor 4

tavan stretch în coridor 5

tavan stretch în coridor 6

Dar pentru coridorul scăzut există un plafon cuun efect lucios care extinde vizual spațiul. De asemenea, o soluție bună va fi un plafon stretch cu imprimare foto pe coridor, deoarece, de asemenea, dă efectul de a mări dimensiunea camerei. La un plafon mic, este deosebit de important să se gândească la un tavan întins cu iluminare într-un coridor, este mai bine să alegeți dot și corpuri mici.

tavan stretch în coridor 7

tavan întins în coridor 8

tavan întins în coridor 9

Tavan colorat pe coridor

Scala de culori a tiparelor de tensiune din aceastamomentul este nelimitat, dacă doriți, puteți alege absolut orice umbre. Cu toate acestea, cel mai adesea alegerea cade pe culoarea albă clasică, care creează un sentiment de puritate și tavane înalte. Recent, popularitatea câștigă, de asemenea, un plafon întins pe coridor. Această culoare, în combinație cu plăcile de zidărie ușoară și cu pereții, oferă de asemenea efectul creșterii înălțimii, în timp ce aceasta arată mai interesantă și mai creativă. Soluția colorată în culori pastelate, sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare, dar culorile vii sunt încă multe sperie, deși ele pot fi create soluții de proiectare nu mai puțin interesante.

tavan întins pe coridor 10

tavan întins în coridor 11

tavan întins pe coridor 12