Plajele din Kazan

Kazan este un mare oraș portuar, capitalaRepublica Tatarstan a Federației Ruse, situată pe malurile râului Volga. Orașul este un important centru cultural, economic și politic al țării. Și unele dintre obiectivele sale sunt protejate de UNESCO ca situri de patrimoniu mondial.

Vara în Republica Tatarstan este întotdeauna însorită șicald. Și odată cu debutul zilelor de vară, locuitorii și vizitatorii orașului aleg să facă plajă și să înoate pe plajele orașului din Kazan. Multe dintre locurile publice sunt bine echipate și dotate cu cabane și toalete. Mai jos vom analiza în detaliu unele dintre cele mai populare plaje din Kazan.

Riviera Beach

Acest loc pentru recreere este situat pe malul râuluiKazanka și oferă vizitatorilor o frumoasă priveliște asupra Kremlinului din Piatra Albă. "Riviera" este plaja europeană din Kazan. Șezlonguri confortabile, dușuri echipate și cabine de schimbare, o saună și piscine încălzite vă vor ajuta să vă bucurați de un sejur confortabil. În plus, pe teritoriul complexului se află una dintre cele mai mari piscine din lume "europene", a căror lungime este de 80 de metri. Riviera este una dintre puținele plaje plătite în Kazan. Dar infrastructura sa bine dezvoltată, apa curată, nisipul alb și nivelul ridicat de servicii vă vor permite să petreceți timp cu plăcere.

plajele din Kazan_1

Plajele din Kazan_2

Plaja Lokomotiv

Printre locuitorii orașului este foarte popularUtilizează plaja orașului "Locomotiva" din Kazan. Principalul avantaj al acestui loc pentru recreere este locația sa convenabilă. Mulți vin la plajă doar pentru a vă plimba de-a lungul nisipului după o zi de lucru. În plus, este aproape singurul loc pentru înot, situat în oraș.

Plajele din Kazan_3

plajele din Kazan_4

Lacul Emerald

Această plajă din Kazan este situată pe fosta nisipăcariera. O plajă plăcută, apă curată și răcoroasă din sursele subterane atrage tot mai mulți vizitatori acestui lac minunat. Pe plajă puteți închiria un catamaran, o plimbare cu tobogan sau puteți participa la multe alte activități de divertisment.

plajele din Kazan_6

plajele din Kazan_7

Lacul Lebyazhye

Un alt loc preferat de vacanță pentru cetățenieste plaja din Kazan, situată pe malul lacului Lebyazhye. Deseori, pe lac se organizeaza festivaluri populare, programate pentru o vacanta. Plaja este situată convenabil. Pe teritoriul său puteți găsi și o mulțime de cafenele, ceea ce face restul pe lac mult mai confortabil și accesibil.

plajele din Kazan_8

plajele din Kazan_9