Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei

Pe planeta noastră vastă există multe structuri,Stați în care dă naștere sentimentului că sunteți în viitorul îndepărtat, așa de neobișnuit este arhitectura și designul. Ratingul propus nu se pretinde a fi obiectivitate absolută, dar vă asigurăm că după ce ați vizitat aceste locuri, veți obține o impresie de neșters!

1. Grădinile de iarnă din Singapore

Un complex de două clădiri imense - cupoleAcesta este situat în centrul Gardens de Golful de pe malul golfului. Structura arhitecturală, în ciuda dimensiunilor, pare fragilă și ușoară datorită combinării zonelor mari de sticlă cu plafoanele metalice. Satele unice, dotate cu echipamente climatice de înaltă tehnologie, reprezintă plantele tropicale și mediteraneene. Complexul a fost premiat la Festivalul Mondial de Arhitectură în 2012 și a fost premiat cu titlul "Cea mai bună clădire din lume".

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei2

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei3

2. Cuptor solar în Franța

Structura creată pentru capturarea energiei solareRazele și crearea temperaturilor ridicate în Odelio, complet acoperite cu oglinzi curbate. Datorită energiei enorme, metalele sunt topite și se creează noi aliaje.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei4

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste de pe planetă5

3. Construcția de ouă în China

Centrul Național de Arte Frumoase din ChinaLocalizat liber într-o clădire cu bușteni, parțial înfundată în apă. Reflectând în suprafața apei, clădirea dobândește o formă ovoidă perfectă. În "Egg" există o sală de concerte, teatru și case de operă, sub apă sunt coridoarele, există un garaj uriaș și un lac artificial.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei6

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei7

4. Stația radio din Cracovia RMF FM în Polonia

O stație poloneză populară a alesstil străin pentru biroul dvs. Cupolele de metal sunt împânzite cu ferestrele și se unesc într-un singur complex cu ajutorul canalelor-coridoare. Structura este similară unei colonii de coloniști de pe Marte.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste de pe planetă8

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei9

5. Casa-robot în Thailanda

Chiar dacă privim la clădirea unei mari banci din Bangkok,înțelegi că totul în această instituție este foarte tehnologic și computerizat. O constructie neobisnuita arata ca un transformator robot gigant din filme fantastice.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei10

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei11

6. Parcul Namba din Japonia

Peste un complex multi-nivel în orașul Osaka creatcascadă parc cu copaci și fântâni. Namba se îndreaptă direct către carosabil, de unde intră ușor în răcoarea verde a peluzei, a pietrelor, a cascadelor și a iazurilor.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei12

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei13

7. Hotel Burj Al Arab în Emiratele Arabe Unite

Celebru hotel în Dubai, în formă deo corabie uriașă, este construită pe o insulă artificială creată. Clădirea are o înălțime de 321 de metri și are un interior luxos, cu frunze de aur și marmură de înaltă calitate. Prin ferestrele uriașe de la podea la tavan, panorame minunate ale liniei de coastă din Dubai deschise.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei14

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste de pe planetă15

8. Complexul de locuințe Waldspirale - "Spirala forestieră" din Germania

Un complex rezidential unic "Forest Spiral" dinDarmstadt lovește imaginația cu clădirea sa într-un stil bionic. Structura de 12 etaje, care are forma unei cochilii, se bucură cu multicolor, iar pe acoperiș se ridică în sus într-o spirală, grădina adevărată este întinsă.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei16

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei17

9. Stadionul stadionului național din Beijing - "Cuibul păsărilor" din China

Stadionul Național de la Beijing este numit punct de referințăclădiri de construcții de o nouă generație. Suprafața clădirii de 250.000 m2 cuprinde 100.000 de locuri. Vedere futuristică a instalației sportive atașată imenselor structuri din beton armat și metalice țesute în mod neobișnuit.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei18

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei19

10. Lotus - Casa Bahá'í de cult a.k.a Templul Lotus din India.

Casa de credință din New Delhi este numită Templul LotusuluiUn design original care seamănă cu o floare frumoasă. Clădirea albă de zăpadă este construită din beton și marmură albă din Grecia. Templul este situat pe un parc extins, al cărui teritoriu include 9 piscine. În fiecare zi în templu sunt servicii.

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei20

Călătorie spre viitor - 10 locuri futuriste ale planetei21