Se odihnește la Marea Neagră cu toate acestea

În timpul nostru se bucură turiștiipopularitatea odihnei "all inclusive". Pentru prima dată acest sistem, al cărui nume în limba engleză este "All Inclusive", a fost testat în Mallorca în 1950. Principiul este că toate băuturile și mesele sunt oferite restului fără restricții. În același timp, băuturile pot fi alcoolice și alcoolice, dar nu importate, ci numai produse locale.

Un pic mai târziu, "Ultra AllIncluziv ", mai extins, care ar putea fi furnizate și băuturi importate. Astăzi, în multe unități pentru odihnă pe Marea Neagră, sistemul "all inclusive" include și utilizarea plajei și diverse divertisment.

Dacă vă decideți să faceți un interesant și maximodihnă confortabilă pe principiul "all inclusive" pe Marea Neagră, merită să vă familiarizați cu hotelurile unde se oferă acest serviciu. Să ne uităm la unele opțiuni, unde să mergem la Marea Neagră pentru o vacanță all-inclusive.

Pensiuni la Marea Neagră "all inclusive"

Anapa, hotel club-pensiune "Riviera" - oferă trei mese pe zi de tip"Bufet", orice fel de băuturi, două piscine, saună și fito-bar, loc de joacă pentru copii și, desigur, plaja. Un copil de până la 10 ani poate fi vindecat gratuit, iar al doilea - cu o reducere de 50%.

Odihniți pe Marea Neagră toate incluse 1

Restul pe Marea Neagră include toate 2

Teritoriul Krasnodar, Gelendzhik, într-o pensiune locală pe Marea Neagră, sub numele de "Pine Grove", unde, de asemenea, "all inclusive", vă puteți relaxa cucopil de la vârsta de două ani. Cazare, trei mese pe zi, cu băuturi nealcoolice, o piscină mare în aer liber - toate acestea vor fi incluse în costul unui astfel de voucher.

Restul pe Marea Neagră include toate 3

Restul pe Marea Neagră include toate 4

Sochi, stațiune balneară "Cercul Arctic" Ideal pentru o vacanță de familie pe Marea Neagrămare (all inclusive). Aici vă puteți relaxa pe tot parcursul anului, iar un copil sub trei ani va fi admis gratuit. Mese 3 mese pe zi, cu o gustare intermediară și băuturi răcoritoare. Oaspeții pot folosi piscina cu parc acvatic, bowling, minigolf, biliard și plajă.

Restul pe Marea Neagră include toate 5

Restul pe Marea Neagră toate incluse 6

Clubul Prometheus - Un alt complex bine-cunoscut de resort din Sochi,care funcționează pe bază all-inclusive. Prețul turului dvs. va include mâncare, iar pentru copii există un restaurant pentru copii cu un meniu interesant pentru copii, începând de la un an. Clubul oferă servicii de un aquapark și cinci piscine, darts, bowling sau biliard. Puteți vizita cinema și sală de gimnastică, o discotecă. Animatorii amuzanți vă vor distra pe locul de joacă.

Restul pe Marea Neagră include toate 7

Se odihnește pe Marea Neagră toate incluse 8