hippie party 0

O petrecere în stilul păcii, iubirii și libertății este idealăpotrivită pentru tinerii prietenoși și veseli, impregnați cu rebeliune pașnică - copii de flori. Pentru a recrea atmosfera de romantism blând, distracție și pacifism, aveți nevoie de foarte puțin.

Parte în stilul hippies - decor de cameră

În mod ideal, dacă aveți o cabană de varăcasa sau apartamentul. În camere aveți nevoie pentru a crea un amurg, perdele ferestre cu țesături translucide cu modele etnice, abstracții luminoase și flori mari.

Ca un loc pentru a așeza oaspeții luminos pungi luminoase-perne, așezate în jurul. Și în centru va fi o masă mică cu băuturi răcoritoare și o lampă care simulează un foc de tabără.

Un atribut obligatoriu al erei hippy este chitara. Fără ea, partidul nu va fi plin. În ceea ce privește iluminarea și decorul suplimentar, ghirlandele cu becuri, atârnate orizontal și vertical pe tot cuprinsul camerei, sunt potrivite.

Din fleacuri nevoie de bijuterii sub formă de margele, satinpanglici, lanțuri cu pandantive sub forma unui semn al unui suzetă. Pe pereți puteți închide postere cu sloganuri precum "Fă dragoste, nu război", "Puterea florilor" sau "Tot ce ai nevoie este dragostea!".

Dacă o petrecere în stilul unui hippie se desfășoară în natură, puteți aranja o plimbare pe transportul tematic, de exemplu, un microborvet decorat Volkswagen Camper Van!

La locul de hippie partid nevoie să se rupă câteva corturi luminoase și să se pregătească un loc pentru foc. Arborii și arbuștii din jur trebuie decorați cu patch-uri și panglici strălucitoare.

Ce să poarte pentru o petrecere hippie?

Lucruri simple și practice din țesături naturale de culori strălucitoare, cu patch-uri notabile, completate de ornamente mari - acestea sunt hainele adevăratelor hippii.

tunici Loose și fuste lungi, evazate blugi cu pete colorate, pline de culoare tricouri, pulovere, țesute tricouri tăiate gratuite, veste - toate ideale pentru petreceri.

Nu uitați de o mulțime de accesorii - baubles, dantele, cercei mari, bandaj de cap, decorațiuni sub formă de flori și pene.

hippie 1

hippie 2

hippie 3

hippy party 4

hippie 5

hippie 6

hippie 7

hippie 8

hippie 9