Vacanta Taganrog la mare

Pentru o vacanță pe mare cu copii mici în primatoate mamele gândesc la siguranța lor, asa ca uita-te pentru locurile unde o adâncime mică și mare caldă, precum și coborâre ușoară în apă. Toate aceste criterii corespund litoralului Mării Azovului. Acest articol va vorbi despre restul în Taganrog: ce este mare, în cazul în care puteți sta, și ceea ce există divertisment.

Se odihnește pe mare în Taganrog

Taganrog este situat în Golful cu același nume, prin urmareAici, practic, furtuna și apa din mare nu se încălzește până la + 27 ° C la începutul verii. Pe coasta sa există teritorii amenajate (Primorsky, Sunny, Eliseevsky, Central) și o mulțime de "sălbatice", dar toate plajele au o intrare blândă și convenabilă. Ele diferă doar în prezența atracțiilor de apă și a magazinelor.

De la divertisment pentru turiști există plimbăriPe iahturi și bărci, pescuitul maritim, un parc acvatic în aer liber "Lazurny", cluburi de noapte și discoteci. Fanii activităților în aer liber pot merge pe jos sau călărie în jurul orașului. Dacă doriți, puteți vizita muzeele și atracțiile din Taganrog.

Cazare în Taganrog

Taganrogul este considerat, așadar, un oraș de stațiuneExistă o mare varietate de locuri de unde să stați. Proprietarii de vacanță pot alege o opțiune pentru orice portofel. Casele de buget din Taganrog sunt case și centre de recreere construite în perioada sovietică. Acestea sunt Metallurg, Rainbow, Chestnut, Quiet Harbor. De obicei, acestea au un pat și un set minim de servicii, deși unele dintre ele oferă și proceduri medicale.

Vacanțe mai confortabile sunt oferite în Taganrog cu hoteluri moderne, cum ar fi "Priazovye", "Malikon", "Izvolte" sau "Varvatsi".

Alegeți Taganrog pentru o vacanță în vara anului 2015, pentru un pic de bani vă puteți relaxa perfect de agitația orașului, stropind în marea caldă caldă și bucurându-se de natura frumoasă.

Vacanța pe mare la Taganrog 1

Vacanța pe mare la Taganrog 2

Vacanta pe mare la Taganrog 3

Vacanța pe mare în Taganrog 4

Vacanța pe mare la Taganrog 5

Vacanța pe mare la Taganrog 6

Taganrog de vacanță pe mare 7

Vacanța pe mare în Taganrog 8

Taganrogul pe mare 9