Sicilia Vacanță la mare

Sicilia nu este doar o insulă, ci și o autonomăo provincie ocupând tot teritoriul său. Insula este spălată de trei mări simultan - Marea Mediterană, Tireniana și Ioniană. Turiștii vin aici pentru peisaje frumoase, dotate cu mare fără sfârșit, golfuri confortabile și munți maiestuoși.

Vacanță de vară în Sicilia

Vacanta mare pe insula Sicilia incepe in mai si dureaza pana la sfarsitul lunii septembrie. Vârful sezonului este iulie-august, în acest moment turistii aici sunt numărul maxim.

Dacă nu vă place să vă mulțumiți și să căutați un loc liber pe nisip, vă sfătuim să mergeți în vacanță în aprilie-mai. În acest moment, prețurile sunt mai acceptabile, iar vremea este destul de caldă și nu există aglomerări.

Sicilia vă va oferi o vacanță de neuitat pe mare. Infrastructura turistică este dezvoltată pentru 6 din 5. Pentru turiști, toate condițiile sunt create nu numai pentru distracția pasivă pe plajă, ci și pentru scufundări. Aici sunt cele mai bune școli de scufundări, cele mai multe fiind concentrate în Palermo. Dar pentru a se scufunda cel mai bine de pe insula Ustica: grote subacvatice, masa locuitorilor marini nu va lăsa pe nimeni indiferent.

În plus, iubitorii de activități în aer liber pot face surfing sau golf.

Vacanțe în Sicilia cu copii

Pe plajele din Sicilia va fi foarte interesant șigenerații mai tinere. Cel mai interesant loc este parcul de distracții "Etnaland". Cu toate acestea, în plus față de acest lucru este ceva de interes pentru copii. Cluburile de copii lucrează în mod constant aici, în care animatorii se angajează cu copiii dvs., în timp ce părinții se bucură de o vacanță de neuitat.

În general, pentru copiii de pe insulă, condițiile ideale -aer curat, apă cristalină, atmosferă benevolă. Să nu mai vorbim de mâncărurile din bucătăria siciliană, care vor trezi apetitul chiar și printre cei mai fascinați.

Dacă mergeți în vacanță cu copii, aruncați o privirela hotelul Naxos Beach Resort (4 stele). Există toate condițiile pentru o vacanță de familie. Pe teritoriu există un Baby-club pentru cei mai tineri (1-4 ani), unde se desfășoară cursuri în conformitate cu această vârstă fragedă. De asemenea, pentru copiii mai mari există un Mini Club. Aici puteți lăsa un copil de 4 până la 12 ani să se bucure. Jocurile active și competițiile sportive vor beneficia cu siguranță de acestea. Ei bine, deoarece dacă aveți deja un adolescent de 12 ani sau mai mult, există o ocupație pentru el în Junior Club. Aici tu și dansuri, mini-spectacole și jocuri sportive. Copii place la fel.

Pe scurt, în Sicilia sunteți cu toții garantați cea mai bună odihnă, pe care nu o veți uita niciodată și cu siguranță veți dori să o repetați.

vacanțe siciliare pe mare 1

Sicilia Vacanta la mare 2

vacanțe siciliare pe mare 3

vacanțe siciliare pe mare 4

vacanțe siciliare pe mare 5

vacanțe siciliare pe mare 6

vacanțe siciliare pe mare 7

vacanțe siciliare pe mare 8

vacanțe sicilii pe mare 9