Odihnească-se în Vladivostok la Marea

Vizitați Golful Amur ca o vacanță de vară- nu este mai rău decît să vizitați deja Turcia sau Egiptul deja cunoscut. O astfel de vacanță va fi cu siguranță plăcută pentru tine și familia ta - trebuie doar să mergi competent la alegerea unui centru de recreere și să te gândești la asta!

Vladivostok - centrele de agrement de la mare

În capitala Primorye, există surprinzător de multecase și centre de agrement, hoteluri și mici mini-hoteluri. După ce ați oprit pentru o odihnă într-una dintre ele, veți aprecia golfurile pitorești ale golfului și tot felul de delicii ale vacanțelor de plajă din Vladivostok. Toate unitățile de pe coastă se află în golful Shamora, cunoscut și ca Azure. Deci, cele mai bune hoteluri din Vladivostok:

 1. Clubul "Rus" - un hotel modern de trei stele unde poțiopriți oricând din iunie până în octombrie. Confortul și calitatea sunt motto-ul acestei unități: cazare aici vă va salva de la hassle de a manca, scumpe și găsirea divertisment pe plajă. Casele din lemnul nepoluant, o plajă de nisip echipată cu șezlonguri, apă curată dintr-un golf liniștit, excursii pentru toate gusturile - asta îi oferă lui Rus oaspeții săi.
 2. Se odihnește la Vladivostok pe mare 1

  Se odihnește în Vladivostok pe mare 2

  Se odihnește la Vladivostok pe mare 3

 3. Complexul sanitar "White Swan" este destinat audiențelor de clasă mijlocie. Acest hotel de tip cabană va oferi o odihnă bună la mare în Vladivostok, în vara, la prețuri accesibile. Aici vă va oferi o pensiune completă, precum și închirierea de echipament sportiv, servicii de cosmetolog, baie, saună și solar. Există mai multe cafenele pe teritoriul complexului.
 4. Se odihnește la Vladivostok pe mare 4

  Se odihnește la Vladivostok pe mare 5

  Se odihnește în Vladivostok pe mare 6

 5. Sanatoriu "Golful Amur" ca și cei care își monitorizează sănătatea. În plus față de divertismentul marin, aici puteți vindeca sistemul digestiv, circulația sângelui, întăriți sistemul musculo-scheletic. Promovarea vizitelor de îmbunătățire a sănătății la sala de sport, terenuri de sport în aer liber și terenuri de tenis. Și, bineînțeles, o plajă de nisip, aer curat de pe mare și peisaje minunate, care contribuie, de asemenea, la relaxare.
 6. Se odihnește la Vladivostok pe mare 7

  Se odihnește la Vladivostok pe mare 8

  Se odihnește în Vladivostok pe mare 9

 7. Hotel Equator - hotel în Vladivostok pentru vacanțe cu copii sau cucompanie de prieteni. Această instituție modernă și confortabilă este situată la cinci minute de mers pe jos de malul mării, chiar în centrul orașului. Există multe servicii de la saună și salon de înfrumusețare la posibilitatea de cazare cu animalele lor de companie. În holul hotelului puteți cumpăra suveniruri.
 8. Se odihnește la Vladivostok pe mare 10

  Se odihnește la Vladivostok pe mare 11

  Se odihnește la Vladivostok pe mare 12