Vacanță pe mare în China

China nu este doar țara celor mai vechicivilizații, în locuri sacre, de care puteți simți o apropiere deosebită de Dumnezeu, dar și un loc cu multe insule pitorești și nenumărate mlaștini de mare. Clima locală ușoară vă permite să alegeți cel mai confortabil loc pentru recreere marină din China. Cele mai bune orașe din China sunt situate în estul și sudul țării, precum și insula Hainan, unde sezonul de sărbători pe mare durează pe tot parcursul anului datorită vremii perfecte.

Vacanță în stațiunile din China

Clima tropicală ușoară a chinezilor Insula Hainan atrage mulți turiști și turiști. Situat în partea de sud a insulei oraș Sanya Este considerat unul dintre cele mai pitorești locuri dinmondială. Temperatura medie anuală a aerului este de + 25 ° С. Aerul cel mai pur, plajele cu nisip alb, apa caldă de mare cu locuitori misterioși subacvatici, porturi liniștite liniștitoare transportă turiștii într-o lume complet diferită: lipsită de griji, strălucitoare și strălucitoare. Acesta este un loc minunat pentru o vacanță romantică pe mare în China.

Vacanta pe mare in China 1

Vacanta pe mare in China 2

Vacanta pe mare in China 3

Insula Hainan este renumită pentru cele trei zone principale de stațiune, unde se află cele mai mari hoteluri. Pe coasta Golfului Dragonului nisip alb de nisip este surprinzător combinat cu roci de munte de forme bizare. A statiune Marea Estul Mării renumit pentru restaurantele sale cu bucătărie exotică, cluburi de noapte și baruri. Peisajele frumoase și cele mai lungi plaje cu nisip atrage turiștii în Golful Sanya Bay.

Vacanta pe mare in China 4

Vacanta pe mare in China 5

Vacanta pe mare in China 6

În nord Golful Bohai a intins un alt loc popular pentru vacantele de plaja din China - Stațiunea Baidahhe. Se pare că există totul pentru o odihnă confortabilă modernă: o mulțime de sanatorii și hoteluri de cea mai înaltă clasă, care se întindea de-a lungul liniei de coastă de zece kilometri.

Vacanta pe mare in China 7

Vacanță pe mare în China 8

Vacanță pe mare în China 9

Pentru cei care doresc să-și petreacă vacanța pe Marea Galbenă în China, puteți oferi un minunat Stațiunea Qingdao. În plus față de odihnă pe plajă, puteți vizita aicilocul sacru al Muntelui Laoshan, unde se află Palatul Marei Purități. Peisaje marin și montane magnifice deschise din acest loc - un adevărat smarald al întregii coaste a Mării Galbene.

Vacanță pe mare în China 10

Vacanță pe mare în China 11

Vacanță pe mare în China 12

Să nu uităm de un loc atât de frumos ca perla din nordul Chinei Dalian Resort, în care există chiar un cartier rusesc. Alături de frumoasele plaje din stațiune există mai multe parcuri frumoase. Într-unul dintre ele, Parcul marin Laohutan, puteți vizita un mare oceanarium și puteți admira locuitorii acvariului.

Vacanță pe mare în China 13

Vacanță pe mare în China 14

Vacanță pe mare în China 15