vacantele de plaja in noiembrie

Savurați apa de mare și razele soarelui caldVreau toată lumea, mai ales când strada este rece sau sluditoare. În acest scop, timpul vacanțelor din noiembrie este ideal, când puteți să faceți o vacanță fără probleme, iar copiii din școli au doar o vacanță. Să vedem în ce țări, în noiembrie, așteptați cea mai bună vacanță pe plajă la mare!

Cele mai bune opțiuni pentru o vacanță pe plajă în noiembrie

Marea Roșie este una dintre cele mai multe opțiuni bugetare pentru o astfel de vacanță. Mulți preferă Egipt În loc de stațiuni scumpe, pentru a salva prin obținereaîn timp ce servicii de calitate la un preț relativ scăzut. În noiembrie, este ușor să găsiți un turneu de ardere sau o reducere promoțională pentru o excursie în Egipt. Sezonul de vârf este deja în urmă, dar marea și aerul sunt încă destul de calde, deci noiembrie este un moment bun pentru a vizita țara piramidelor și se înmoaie la mare.

Vacanta de plaja in 2 noiembrie

Ieftin va costa în noiembrie și sărbători de plajă în Turcia. Sezonul se termină, căldura dispare șiTemperatura aerului aici este între 20-22 ° C. De asemenea, apa de mare este rece (19-20 ° C), deși nu face rău pentru a obține un bronz excelent de bronz. O călătorie în Turcia în noiembrie - pentru cei care doresc să aprecieze facilitățile turistice locale, programele de divertisment și, desigur, cumpărăturile.

Vacanță de plajă în noiembrie 3

Tailanda De asemenea, se bucură de compatrioții noștrimare popularitate. În plus față de scăldat și de plajă, regatul Siam vă va oferi o mulțime de divertisment exotic interesant, de la masaj thailandez tradițional până la călărie de elefanți. Apropo, în perioada 15-16 noiembrie începe faimoasa sărbătoare de elefanți thailandezi.

Vacanță de plajă în noiembrie 4

Vremea caldă și uscată din noiembrie domnește pe plaje Din Mexic, care este de obicei trimisă turiștilor sofisticați,vizitând deja locuri tradiționale de agrement. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un voucher, este mai bine să întrebați dacă există uragane acolo - natura prezintă adesea astfel de surprize la sfârșitul lunii noiembrie.

Vacanță de plajă în noiembrie 5

Amintiți-vă unde, în noiembrie, o mare caldă, nu uitați Israel. Vă puteți relaxa în această țară pe treimări. Morții vă vor multumi cu proceduri medicale, Marea Mediterană - un bronz frumos și Marea Roșie - peisaje uimitor de frumoase. Cu toate acestea, ține cont de faptul că restul poate afecta un ploi frecvente, de multe ori această perioadă a anului. În plus față de recreere pe plajă, excursia în Israel include activități culturale, în special excursii cognitive la site-urile Bibliei.

Vacanta de plaja in 6 noiembrie

În noiembrie - înălțimea sezonului pe plajă Seychelles și Maldive. Nu vor exista uragane sau ploi - numaismarald marea, cele mai pure plaje de coral, pace și liniște. Este în a unsprezecea lună a anului că apare așa-zisul "iruvan" - anotimpul munților nord-estici calzi. Cu toate acestea, o excursie pe insulele Oceanului Indian va fi foarte costisitoare.

Vacanta de plaja in 7 noiembrie

Fanii exoticii din est pot merge în siguranță în India - pe Goa temperatura medie a apei de mare în luna noiembrieeste de 28-29 ° C. Plajele frumoase aici sunt relativ puține persoane, iar neajunsurile unui zbor lung vor fi mai mult decât plătite cu impresii din natura pitorească a coastei și un nivel excelent de servicii în această țară misterioasă și unică.

Vacanță de plajă în noiembrie 8

O altă stațiune pe mare, unde puteți merge în noiembrie sau în orice altă lună a anului - este Republica Dominicană. Prețuri democratice, climă blândă și plajădivertisment pentru fiecare gust face ca această stațiune din Caraibe este ideală pentru o vacanță de familie. Turiștii care au fost vreodată acolo sunt de acord că Republica Dominicană este un paradis al mării, al soarelui și al nisipului. În ciuda faptului că aceasta este "țara erei verii", este mai bine să mergem acolo la sfârșitul lunii noiembrie, când sezonul ploios se termină.

vacanta de plaja in noiembrie 9