Astrahan se odihnește pe Marea Caspică

Oricine preferă să-și petreacă vacanțeleLa propriul lor gust și în conformitate cu situația lor financiară. Foarte adesea oamenii tind să plece în străinătate, într-o țară exotică. Deși avem multe locuri în Rusia, unde vă puteți relaxa și îmbunătăți perfect sănătatea.

Dacă sunteți un fan al impresiilor de neuitat și vii, trăind în armonie cu natura, odihna în Astrahan pe Marea Caspică este pentru dvs.

Astrakhan, vacanțe de plajă

Principalul punct culminant al recreației în Astrakhan esteVolga este principala atracție a regiunii Lower Volga. Mulți iubitori vin aici, pentru că există o mulțime de pești diferiți. Dar călătoria spre Astrahan este, de asemenea, asociată cu Marea Caspică. Restul în Astrakhan până în 2015 a devenit mai popular printre turiștii din întreaga lume. Coasta acestei mări este bogată în peisaje fabuloase și câmpuri de lotus frumoase înflorite. În Astrahan, infrastructura stațiunilor se dezvoltă rapid. Oricine are o odihnă își poate petrece timpul liber, se bucură de atracții, dansuri în discoteci și se află în baruri de noapte. Sau să vă așezați într-o casă îndepărtată și să vă relaxați de agitația orașului.

Astrahan - case de odihnă

Cele mai comune locuințe pentru turiști șituristii din acest domeniu sunt centre de recreere. Dacă ajungeți la aeroportul din Astrakhan, veți fi întâmpinați și cazați în case confortabile confortabile. Există o mare oportunitate de a merge la pescuit, de a vă relaxa activ sau de a merge pe o croazieră de neuitat pe barcă. Și dacă vă decideți să vă odihniți în toamnă, în afară de pescuit, va fi o oportunitate minunată de a vâna păsări de apă, care în această zonă este o mare varietate.

Baze de odihnă, asupra cărora este necesar să se acorde o atenție deosebită:

  • „Sud-vest“;
  • "Cuibul";
  • "Berezhok";
  • „Farul“;
  • "Lotus de aur".

Astrakhan este destul de departe de centrul Rusiei, dar nu există probleme să ajungeți aici în vacanță. Cele mai frecvente căi sunt un tren și un avion.

Astrahan se odihnește pe Marea Caspică 1

Astrahan se odihnește pe Marea Caspică 2

Astrahan se odihnește pe Marea Caspică 3

Astrahan se odihnește pe Marea Caspică 4

Astrahan se odihnește pe Marea Caspică 5

Astrahan se odihnește pe Marea Caspică 6

Astrahanul se odihnește pe Marea Caspică 7

Astrahan se odihnește pe Marea Caspică 8

Astrahanul se odihnește pe Marea Caspică 9