Restul pe Marea Albă

Pentru a vă relaxa în mod corespunzător de agitația orașului,nu este necesar să mergeți în țările de peste mări. La urma urmei, pe terenul rusesc există multe locuri frumoase care merită o vizită. Unul dintre locurile pitorești unde restul este foarte bun este Marea Albă din Karelia.

Potrivit turiștilor care au vizitat deja acolo, odihnă-tepe Marea Albă - acestea sunt impresii de neuitat din frumusețile văzute ale naturii kareliene și mai ales dintr-un element de apă liniștit și calm, dar uneori furios. Locuitorii locali spun că Marea Albă nu are vreme rea, dar există oameni care nu sunt îmbrăcați în mod corespunzător. Puteți vizita această regiune pitorească în orice moment al anului, însă, desigur, vara va fi mai confortabilă, mai ales dacă este planificată o excursie cu copii.

Unde să stați în timp ce vă relaxați pe Marea Albă vara?

Turiștii care nu-i plac extremele, dar preferă o viață măsurată în sânul naturii, au ales coasta pentru ei înșiși, unde se află cabane și mini-hoteluri. Unele dintre ele, cum ar fi, de exemplu, loc de campare "Lopsky Bereg", Situat la marginea apei. Dacă veți merge la Marea Albă cu copii, acest loc va face tot ce este mai bun.

Se odihnește pe Marea Albă 1

Se odihnește la Marea Albă 2

Ca și turiști și în hotelul "Velt"Situat pe malul frumos al Lacului SredneKuitto. Acesta oferă o vedere de neegalat a insulei numită Ukhtinsky. Și infrastructura hotelului vă va plăcea sauna, cafe-barul, magazinele de suveniruri.

Clădiri puternice cu două etaje și cu o înălțimeCu o capacitate de 20 până la 40 de locuri, își deschid ospitalitate ușile turistilor singuri și cuplurilor cu copii. Costul zilnic de a trăi într-un astfel de mini-hotel cu toate facilitățile este de aproximativ 1500 de ruble pe persoană.

Se odihnește pe Marea Albă 3

Se odihnește pe Marea Albă 4

Poți să rămâi acolo eco-hotel "Summer Golden". Aici vă puteți bucura de comunicarenatură și să o vadă în forma sa originală, iar tăcerea Taigii Mării Albe va da un sentiment de pace și liniște. Cu toate acestea, condițiile de viață sunt destul de confortabile, în ciuda îndepărtării hotelului de civilizație.

Se odihnește pe Marea Albă 5

Se odihnește pe Marea Albă 6

Ce să vezi în Marea Albă?

În această regiune Karelian de neuitat, adulțituriștii pot merge pentru pescuitul maritim și pentru vânătoare pentru o pasăre. Dacă vă duceți în vacanță cu copiii, apoi chiar pe malul Mării Albului, puteți închiria o barcă de distracție sau cu motor, care face excursii de apă la fiorduri.

Pe țărm, lângă fâșia de coastăpădurea începe în care fructele de nord sunt aparent invizibile - afine, afine, afine. Și din moment ce aceasta este o regiune marină, puteți mânca proaspăt prinse stele de mare, midii și alți locuitori de adâncime subacvatică.

Vacanța de vară în Marea Albă va fi amintitănopți albe de neuitat, care sunt aici de la sfârșitul lunii iunie până în septembrie. Atât copiii, cât și adulții vor avea plăcerea să admire viata marină: beluga, sigiliu, sigiliu, moluște și o bogată varietate de păsări.