Viza în Thailanda pentru ruși

Dacă aveți ocazia pentru ochii voștriPentru a vedea frumusețea Thailandei, aruncați totul și mergeți într-o excursie. Dar aveți nevoie de viză în Thailanda sau puteți să o faceți fără ea, cum să vizitați unele state?

Veste bună 2015 - viză în Thailanda pentruRușii nu au nevoie acum! Este suficient pentru un pașaport și, la sosirea în țară, o ștampilă de intrare este plasată direct la aeroport. Pentru a obține acest lucru, aveți nevoie de același pașaport, un card de imigrare plin de călătorii în limba engleză (este adus încă la bordul avionului) și un bilet de întoarcere către țara dvs. de origine.

După ce a părăsit avionul în timpul treceriiserviciul de imigrare, o persoană este fotografiată și îi dă unul dintre jumătățile unei cărți pline către ofițerul de serviciu. Cel de-al doilea trebuie păstrat cu dvs. înainte de a părăsi țara. Această întreagă procedură pentru cei care nu vor rămâne în Regatul Thailandei mai mult de o lună, altfel va necesita o viză, puteți solicita documente deja la fața locului.

Înregistrarea unei vize în Thailanda

Cei care doresc să rămână mai mult în țară poteliberați o viză pentru trei și șase luni. Puteți face acest lucru deja în timp ce vă aflați pe teritoriul țării (plecând, de exemplu, spre Malaezia vecină și întorcându-vă înapoi) sau în avans în Moscova.

Documentele pentru o viză în Thailanda pentru ruși vor necesita următoarele:

  1. Chestionar, de care trebuie să descărcați și să completați.
  2. Ambele pașapoarte (naționale și străine) și fotocopiile acestora.
  3. Fotografie 40x60 mm.
  4. Document privind independența financiară (conturi bancare).
  5. O fotocopie a biletelor de întoarcere.
  6. Certificat de angajare certificat de un notar.

Cât va costa o viză pentru Thailanda? Pentru astăzi, această sumă este de 1200 ruble în recalculare pentru dolari, iar de la fiecare membru al familiei pentru care se eliberează o viză, se percepe o astfel de taxă. Documentul, de regulă, va fi gata în trei zile.