Restul sălbatic pe Marea Neagră

Aici vine sezonul mult așteptat al vacanței de vară. Unii dintre noi plănuiesc să ne odihnim în străinătate: în Turcia, Egipt, Bulgaria etc. Și cineva a decis să petreacă o vacanță pe coasta Mării Negre. Aveți posibilitatea de a cumpăra un bilet la una din pensiuni, case de vacanță sau sanatoriu. Dar dacă doriți să alegeți un sălbatic de vacanță pe Marea Neagră, atunci înainte de a pleca, este necesar să decideți unde veți merge, unde veți trăi și veți mânca.

Sălbatic pe Marea Neagră

Una dintre problemele principale în planificarea unei vacanțe- cazare. Cel mai bugetar tip de recreere pentru sălbaticii din Marea Neagră este cazarea în corturi. Cortul poate fi pus într-un camping (deși va fi deja un serviciu plătit, deși nu este deosebit de costisitor) sau în orice loc vă place pe plajă sau în pădure.

Mai jos sunt listate cele mai bune locuri de odihnă de către sălbatici pe coasta Mării Negre a Rusiei.

  1. Teritoriul Krasnodar este pur și simplu proiectat pentru sălbăticierecreere. Aici se află popularul camping "Nazarova Dacha", "Pine Grove", "Abisul Albastru" și altele. Dacă doriți, puteți opri nu în camping, dar în apropiere, chiar în mijlocul pădurii de pin Pitsunda. În apropiere sunt mai multe pârtii la mare, lagare sub corturi și minunate plaje sălbatice ale Mării Negre. Există, de asemenea, o intrare pentru mașini, ceea ce este extrem de convenabil.
  2. Odihnă sălbatică în Marea Neagră 1

  3. Nu departe de Tuapse este stânca Kiseleva -un loc excelent de odihnă de către sălbaticul din apropierea Mării Negre. Corturile pot fi plasate direct pe plajă. Peisajele din această zonă sunt foarte pitorești. Aici a fost filmat episodul celebru cu pescuit în filmul "Armura Diamond". Principalul dezavantaj al acestei zone este creșterea popularității în rândul turiștilor. Prin urmare, este mai bine să mergeți aici până la sfârșitul sezonului de catifea.
  4. Restul sălbaticului pe Marea Neagră 2

  5. Între Dzhanhot și Divnomorsky sa răspândito minunată plajă sălbatică, frumoasă și surprinzător de pustie. Pietricelele aici sunt mari, apusul nu este atât de convenabil ca pe plajele civilizate ale Mării Negre, dar avantajele unei odihnă sălbatică sunt incontestabile. La plaja locală puteți lumina un foc, bucurați-vă de liniște și singurătate și, dacă doriți, odihnă nudistă.
  6. Restul sălbatic în Marea Neagră 3

  7. La râul Asha, între Lazarevski și Tuapse, existăun camping minunat pe litoral. Acesta este situat la doar 50 de metri de mare, datorită căruia se deschide o priveliște minunată direct din cort. Ca unul din avantajele campingului, trebuie remarcat faptul că există apă proaspătă și facilități minime.
  8. Restul sălbaticului pe Marea Neagră 4

De asemenea, rețineți că călătoria de către sălbatici către negruMarea este cel mai bine planificată fie înainte de începerea sezonului de plajă (mai), fie în toamnă. Ajungând pe coastă în iulie-august, veți fi surprinși neplăcut de afluxul de turiști și rezidenți locali, rezultând într-un sălbatic de vacanță își pierde farmecul.