Cele mai ieftine țări pentru recreere

Pentru persoana noastră o excursie în străinătateAstăzi se pare ca un vis de tevi și ceva foarte scump. De fapt, există o selecție destul de mare de țări în care odihna va părea destul de confortabilă, iar banii pentru toată această plăcere va trebui să plătească destul de puțin. În acest articol, vom lua în considerare o listă a țărilor ieftine pentru recreere în care nu trebuie să economisiți bani pe tot parcursul anului.

Evaluarea țărilor ieftine pentru odihnă

Să începem cu faptul că țările cu sărbători ieftine potcum să dezamăgesc și să surprinzi plăcut. Totul depinde de direcție. Ca o regulă, țări exotice, în cazul în care vă puteți petrece pe lună, la fel de mult ca tine cheltui acasă pentru o săptămână, uneori prea diferit de latitudinile noastre în ceea ce privește clima și costuri reduse de doar toate estompeaza pe un fond de aer cald și umed.

Țări europene ieftine pentru a vă relaxa în acest sensplanul este mult mai potrivit pentru persoanele care nu tolerează zborurile sau clima caldă. Condițiile de viață sunt de obicei la un nivel înalt, iar bucătăria și atmosfera sunt aproape de noi. Mai jos este o listă de țări în care o vacanță ieftină.

 1. În primul rând, în evaluări diferite, se dovedește întotdeauna Cambogia. Țara este mică, este situată foarte aproapecu Vietnam și Thailanda. Fiți pregătit pentru faptul că în timpul zilei temperatura poate ajunge la 40 ° C. De asemenea, trebuie să știți că mersul pe jos, chiar și cu bijuterii pe piept, este destul de periculos. Puteți mânca acolo gustos, și ieftin. Numai acele locuri trebuie să fie scăldate.
 2. Cele mai ieftine țări pentru recreere 1

 3. Al doilea în lista celor mai ieftine țări pentru recreere este vecinul liderului - Vietnam. Fratele nostru poate fi găsit adesea acolo. Țara a făcut recent un salt foarte puternic în dezvoltarea economiei, care a avut un efect benefic asupra turismului. Ieșiți acolo cu avionul și zborul va fi foarte lung, de aceea plictisitor. Dar pentru a trăi cu bani ridicole pe zi și, în același timp, pentru a vizita cele mai frumoase monumente ale arhitecturii, puteți ușor.
 4. Cele mai ieftine țări pentru recreere 2

 5. Printre țările ieftine pentru odihnă a luat locul India. Există toate condițiile pentru o vacanță de lux,dar așa-numitul turism bugetar poate de asemenea să se odihnească. Principalul lucru care trebuie amintit: respectați cu strictețe îngrijirea în ceea ce privește lucrurile personale, păstrați-vă atenția asupra produselor fără tratament termic și nu beți apă de origine necunoscută.
 6. Cele mai ieftine țări pentru recreere 3

 7. În lista țărilor ieftine pentru recreere și recreere Bolivia. În mod surprinzător, pentru câteva zeci de dolarizi vei putea petrece noaptea si te vei gasi una decenta si vei manca umplutul si este delicios, chiar si in excursii va ramane. Și acolo este ceva de văzut acolo: faimosul oraș Inca, Cordillera, deșertul de sare.
 8. Cele mai ieftine țări pentru vacanță 4

 9. În căutarea unei vacanțe bugetare în Europa, mergeți la Ungaria. Bauturi renumite, numeroaseatracții și pur și simplu frumoase orașe - toate pentru o sumă foarte mică de bani. Mai ales populare astăzi sunt tururi pentru vacanțe de Anul Nou cu un program de divertisment și bogat pentru turiști.
 10. Cele mai ieftine țări pentru vacanță 5

 11. Cererea este una din țările ieftine pentru recreere - Bulgaria. Bucătărie delicioasă, cazare excelentă și,desigur, o mare blândă - toate acestea îți poți permite fără probleme. În plus, pentru turiști sunt organizate numeroase excursii, astfel încât nu va trebui să pierdeți exact.
 12. Cele mai ieftine țări pentru vacanță 6

 13. Un altul din lista celor mai ieftine țări pentru recreere - Grecia. După unele dificultăți economice din Româniațara a trebuit să îmbunătățească condițiile pentru turiști, în special pentru a face locuințele și plajele mai accesibile. Ei bine, despre faimoasele atracții din această țară, puteți vorbi foarte mult, dar e mai bine să vă vedeți singuri.
 14. Cele mai ieftine țări pentru vacanță 7

Această clasificare ar trebui adăugată și în Argentina, Sri Lanka și Honduras. Relativ ieftin vă puteți relaxa în Laos, Bali și Guatemala.