Thailanda sau Goa

Frumusețea exotică, inimitabilă, Asia este întotdeaunaTuriști atrași din întreaga lume, inclusiv compatrioții noștri. Mai populare sunt stațiunile din Thailanda și statul indian Goa. Ambele au plaje frumoase și condiții pentru recreere. Pentru că este atât de dificil să decideți ce să alegeți - Goa sau Thailanda. Articolul nostru este de ajutor.

Care este mai bine - Goa sau Thailanda: marea și plaja

În ciuda faptului că aceste țări sunt situateRelativ apropiate unul de altul, diferența dintre ele este destul de palpabilă. În primul rând se referă la mare și plaje. Dacă pentru dvs. acest aspect este de o importanță capitală, atunci este mai bine să mergeți în Thailanda, ale cărui stațiuni sunt situate pe coasta Golfului Thailandei și Marea Andaman cu apă limpede și limpede. În Goa acest lucru este mai rău: dacă partea de sud a regiunii este renumită pentru marea ei limpede, dar există valuri neliniștite, constante. În nordul Goa, apa de mare este, în general, tulbure.

Unde este cel mai bun Thailanda sau Goa: divertisment și infrastructură

Dacă discutăm despre dezvoltarea infrastructurii, atunciIubitorii de confort se vor potrivi unei vacanțe în Thailanda: turismul este dezvoltat într-o mai mare măsură: servicii excelente, drumuri excelente, complexe hoteliere excelente și condiții de viață, și cu o tendință europeană notabilă. În Goa, infrastructura este mult inferioară Tailandei. Hoteluri de lux se pot lăuda cu partea sudică a statului, în nord există mai multe pensiuni, bungalouri, precum și un număr mare de animale fără stăpân și sărăcie îngrozitoare a locuitorilor din zonă.

În ceea ce privește divertismentul, alegerea ar trebui să depindădespre scopul vacanta. De exemplu, pentru scufundări în Thailanda este mai bine să urmeze, marea era bogată în specii sălbatice exotice. Shopping, de asemenea, vorbește în favoarea stațiunile thailandeze, în special în Bangkok, Pattaya și Krabi.

Dar iubitorii de petreceri ar fi mai bine să facă un turNordul Goa (Anjuna), unde se desfășoară celebrul "trans-partid". Și, apropo, dacă comparați Goa cu Thailanda, atunci domnește în unele stațiuni din Goa (Morjim, Arambol) o atmosferă mai relaxată, care vă permite să vă relaxați din agitația orașului și din zilele lucrătoare.

Unde este mai bine Thailanda sau Goa

Thailanda sau Goa - care este mai ieftin?

Un aspect important este alegerea ThailandeiSau Goa este costul recreerii. În general, prețurile sunt mai mari în Thailanda, dar serviciul oferit este la cel mai înalt nivel, decât în ​​Goa. Împreună cu această mâncare este mai ieftin în Thailanda, iar bucătăria este plină de varietate.

În general, alegerea dintre Goa și Thailanda în primulTurnul ar trebui să fie ghidat de scopul recreerii. Să stați pe plajă într-un confort complet - pentru asta trebuie să mergeți în Thailanda. Du-te departe de civilizație, gust libertatea și simțiți-vă plin de emancipare este posibilă numai în Goa.