Stretch tavan în baie 0

Umiditatea crescută are un efect distructiv asupramulte materiale, dar se pare că în astfel de condiții critice, polimerii utilizați pentru fabricarea web-ului de tensiune se comportă bine. Ciupercile cu mucegai, care place să se stabilească aici, nu dăunează suprafeței decorative uniforme și multe probleme cu instalarea unor astfel de sisteme de tavan dispărea instantaneu. Firește, proprietarii vor să știe care este mai bine să aleagă un tavan întins în baie, precum și să studieze nuanțele care apar uneori în timpul funcționării sale.

Criteriile pentru alegerea tavanelor întinse în baie

Cea mai fiabilă pânză este făcută de francezi, germaniși belgieni, deci dacă nu ezitați, atunci este mai bine să alegeți materialul unui producător european dovedit. Mirosul din noul plafon dispare în câteva zile, dacă acesta se menține constant timp de câteva săptămâni, atunci aveți de-a face cu produse de calitate inferioară. Ar trebui să se țină cont de faptul că nu toți producătorii europeni fac un film cu o lățime mai mare de 2 metri. Plafoanele mari de până la 4 metri sunt de obicei vândute numai de firmele chinezești. Este mai bine să nu cumpere o cârpă pentru această cameră, în ciuda bazei de poliester, ei nu dețin apă bine.

Designul tavanului stretch în baie

Gândește-te la ce să alegi un plafon stretch pentrubaie, ia în considerare culoarea plăcilor ceramice. Nu este de dorit să cumpărați o pânză care să se îmbină cu decorarea pereților într-o singură masă. Dacă aveți benzi orizontale de nuanță contrastantă pe placă, încercați să ridicați un plafon de culoare similară. Apropo, pentru o cameră spațioasă, puteți amenaja o structură pe mai multe niveluri, subliniind toate culorile sectorului din cameră.

Încercați să cumpărați o baie lucioasăStretch tavanele cu o culoare opusă culorii pardoselii. Această tehnică va ajuta puțin la extinderea limitelor vizuale ale unei camere minuscule. Foarte bine, plafoanele întinse văd în baie cu imprimarea originală a fotografiilor. Cea mai bună temă aici este cu cerul albastru, orhidee, crini, peisaje marine.

Stretch tavan în baie 1

Stretch tavan în baie 2

Stretch tavan în baie 3

Stretch tavan în baie 4

Stretch tavan în baie 5

Stretch tavan în baie 6

Stretch tavan în baie 7

Stretch tavan în baie 8

Stretch tavan în baie 9