Rack tavan în baie

Fiecare dintre noi vrea să vadă baieelegant și în același timp îngrijite. Cu toate acestea, există întotdeauna o umiditate ridicată, care poate promova răspândirea ciupercii și mucegaiului pe pereți și în tavan, astfel încât aceste suprafețe trebuie să fie actualizate în mod regulat. Cu toate acestea, există o modalitate de a evita reparațiile permanente în baie - pentru a instala un plafon de raft. Aceasta este una dintre variantele structurii suspendate, constând din panouri din aluminiu. Pentru a alege plafonul potrivit pentru baie, trebuie să cunoașteți toate avantajele acestui tip de acoperire.

Avantajele și dezavantajele tavanului de baie din baie

Tavanul suspendat suspendat din baie aremulte avantaje. Sinele de aluminiu, din care este constituit tavanul suspendat, nu sunt supuse ruginei și coroziunii. Ele nu sunt inflamabile și nu se tem de fluctuațiile bruște de temperatură. Acest design este durabil și fiabil, ecologic și sigur de operat. Tavanul din aluminiu pentru baie poate fi instalat cu ușurință în mod independent, iar îngrijirea este simplă. În plus, o astfel de acoperire de plafon poate fi potrivită pentru multe stiluri de interior. Stratul de lagăr poate fi lucios sau mat. În mod luxos, va arăta ca o baie cu panouri laminate pe tavan. Cu ajutorul acestui design, puteți ascunde cu succes țevi inestetice de comunicații de inginerie, cabluri electrice, precum și diferite defecte pe tavan.

Originalul și neobișnuitul arată pe două niveluriplafonul de pe panourile rafturilor. Reiki pe ea se poate potrivi în formă de pom de Crăciun, este posibil și alternanța de panouri de diferite nuante. Interiorul băii cu un tavan de lacăt, decorat cu imprimare foto, va arăta elegant.

Singurul dezavantaj al plafonului rack-uluieste că nu este potrivit pentru încăperi cu tavane mici, deoarece structura suspendată poate ridica înălțimea între 5 și 15 cm. Creșterea vizibilă a înălțimii băii poate fi prin instalarea unui culoar luminos plafon lumina, sau prin asamblarea unui design oglindă.

Atunci când alegeți un plafon, trebuie să vă amintiți că elAr trebui să fie în armonie cu designul pereților din baie. Arată frumos dacă nuanțele pereților și tavanelor se potrivesc, sau se apropie unul de celălalt. Tavanul de contrast este mai potrivit pentru o baie spațioasă, dar în acest caz suprafața oglinzii va arăta mai bine.

Prin combinarea diferitelor texturi și nuanțe ale plafonului de lamelă, puteți obține o acoperire spectaculoasă care va deveni o adevărată decorare a băii.

Plafonul de acoperiș în baie -1

Rack tavan în baie 2

Plafonul de acoperiș în baie -3

Rack tavan în baie -4

Rack tavan în baie -5

Rack tavan în baie -6

Rack tavan în baie -7

Rack tavan în baie -8

Rack tavan în baie -9