Plafonul în baie

Principalele cerințe care trebuie luate în considerare cândconstrucția tavanului în baie - se termină cu materiale impermeabile, o îngrijire accesibilă și necomplicată și, bineînțeles, un aspect estetic.

Există multe tipuri de materiale de plafon de finisare care îndeplinesc toate aceste cerințe.

Materiale pentru finisarea tavanului în baie

Una dintre cele mai populare materiale,sunt panouri din PVC. Acest material este durabil și rezistent la apă, montarea unui astfel de plafon nu necesită mult timp. Tavanele din baie, realizate din panouri din PVC, nu necesită întreținere complexă, ci doar ștergeți-le cu o cârpă umedă. În acest design este ușor de instalat lămpi.

Tavanele din plastic în baie sunt foarte practice, oricând puteți schimba plasticul plictisitor într-unul nou, lăsând, în același timp, vechiul cadru.

plafon în baie 1

Plafonul în baie2

Plafonul în baie3

Deseori alegeți rafturi pentru baie- arata modern si stilat. Un astfel de plafon este asamblat din rafturi ca designer, instalarea lor fiind foarte simpla. Reiki - suficient de flexibil, realizat din aluminiu sau plastic, poate fi util în cazul în care plafonul este curbil, nu drept. Tavanul din aluminiu în baie, acoperit în special cu aur sau crom, nu este numai frumos, ci și durabil.

plafonul în baie4

Plafonul în baie5

Plafonul în baie6

Puteți face tavanul în baie un strat stratificat,Folosind o placă de gips rezistente la umiditate. Un astfel de design original va ajuta la ascunderea neuniformității și a defectelor plăcii de tavan, a comunicării de ventilație, a cablurilor.

Plafonul în baie7

plafonul în baie8

Plafonul în baie9

Pentru a face un tavan în oglindă în baie, ar trebui să inviți un profesionist, instalarea nu este ușor. Acest plafon pare elegant, scump și necesită îngrijire atentă.

plafonul în baie10

plafonul în baie11

plafonul în baie12

O alegere excelentă în baie va fi un plafon stretch, capabil să protejeze camera de inundații, se potrivește cu ușurință în orice stil de interior, ușor de îngrijit.

plafonul în baie13

plafonul în baie14

plafonul în baie15