ce tavan este mai bun pentru o baie

Să analizăm în detaliu care sunt plafoanele dinbaie. Pentru finalizarea tavanului, trebuie să acordați atenție nu numai aspectului estetic, ci și caracterului adecvat al materialului utilizat pentru o cameră cu umiditate ridicată.

Una dintre căile tradiționale este pictura,cea mai ieftină opțiune, dar nu cea mai convenabilă. Această metodă este bună numai dacă nu există defecte pe plafon, ceea ce este extrem de rar. Înainte de a picta, de regulă, trebuie să pregătiți cu grijă plafonul, să îndepărtați toate deficiențele, primul tencuială, apoi grundul. Întrebarea despre ce vopsea pentru a picta tavanul în baie este rezolvată fără echivoc: vopseaua ar trebui să fie acrilică. Avantajul fără îndoială al picturii este că este ușor să alegeți culoarea potrivită și să actualizați periodic pictura tavanului, oferindu-i un aspect nou.

ce tavan este mai bun pentru o baie1

ce tavan este mai bun pentru o baie2

ce tavan este mai bun pentru o baie3

Una dintre opțiunile posibile - plafonul stretch,acesta va arata la modă și modern. Având o astfel de calitate, ca elasticitatea, rezistă schimbărilor de temperatură. Dar, poate, una dintre cele mai mari merite ale sale este ca, atunci cand vecinii se inunda de sus, un astfel de plafon va tine pana la 100 de litri de apa pe metru patrat. Cu toate acestea, proprietățile sale nu se vor schimba, este suficient să invitați specialiști care au montat tavanul, să sare apa și să întindă plafonul din nou.

Sarcina, care este mai bine să alegeți un plafon stretch înbaie, ușor de rezolvat, un număr mare de opțiuni de culoare vă vor ajuta în acest sens. Un astfel de tavan poate fi strălucitor, mat, are umflături sau poate fi neted, monofonic sau cu modele colorate.

Pentru a dispune de un astfel de plafon, sunt necesare instrumente speciale, astfel încât specialiștii trebuie să fie chemați. Nu este ieftin, dar rezultatul merită.

ce tavan este mai bun pentru o baie4

ce tavan este mai bun pentru o baie5

ce tavan este mai bun pentru o baie6

Este foarte convenabil să instalați un plafon de raft, de asemeneași de îngrijire pentru el, care este foarte important pentru baie. Nu este dificil să decideți ce tip de plafon să fie utilizat în baie, deoarece există suficiente opțiuni. Reiki poate fi monofonic, color, cu o suprafață reflectorizantă, un astfel de tavan va arăta ca o oglindă. Rack panourile pot fi realizate din plastic, din aluminiu, și nu sunt supuse coroziunii.

ce tavan este mai bun pentru o baie7

ce tavan este mai bun pentru o baie8

ce tavan este mai bun pentru o baie9