Tavane suspendate în baie

Vată de var sau zăbrele de cretănu numai că sunt un anacronism, ci și complet incompatibile cu condițiile din baie. Wallpaper sau pictura aici, de asemenea, nu va dura mult, deci există două opțiuni mai potrivite - tavane stretch și suspendate. Prima metodă este bună, dar nu toată lumea o poate permite. Dar cea de-a doua cale poate fi realizată chiar de către proprietar. Dar aici avem mai multe opțiuni, cum să montați plafoane suspendate pentru baie, care ar trebui să fie luate în considerare în detaliu.

Tipuri de plafoane în baie

 1. Suspendat caseta sau tavan rack în baie. Cadrul pentru această construcție poate fiDeschideți atunci când partea sa îndeplinește o funcție decorativă sau este închisă. Instalați-l nu este prea dificil, iar casetele sunt montate fără dispozitive speciale de fixare. Cel mai important avantaj al tavanului suspendat în baie este materialul său. Aluminiu nu se teme de umezeală și vă va servi atâta timp cât doriți. Reiki sunt de culoare albă, cromată, oglindă, metalică, cu aurire. În interior, un astfel de tavan arata bogat si frumos decoreaza baie, reflectând lumina bine.
 2. Tavane suspendate în baie1

  Tavane suspendate în baie2

  Tavane suspendate în baie3

 3. Tavane perforate suspendate. Mulți oameni cred la început că această idee nu este foarteo soluție reușită a problemei. Dar în interior, un astfel de tavan arată unic în felul său și oferă o bună ventilație. Pe lângă designul original, o astfel de suprafață nu creează o încărcare mult mai mică pe cadru. Materialul pentru acest tavan folosește un altul - metal, MDF, plăci de gips și altele. În cazul nostru, este mai bine să acordați preferință exclusiv compozițiilor rezistente la umiditate (aluminiu, oțel inoxidabil).
 4. Tavane suspendate în baie4

  Tavane suspendate în baie5

  Tavane suspendate în baie6

 5. Plafoane din plăci din fibre minerale. Acesta este un material relativ nou care numaiîncepe să câștige încredere în rândul consumatorilor. Pentru o baie, este mai bine să iei plăci din fibre minerale perforate cu latex. Pe suprafața tavanului pot fi afișate desene, imagini de relief, perforare. Un avantaj bun al unui astfel de plafon este o bună izolare a zgomotului.
 6. Tavane suspendate în baie7

  Tavane suspendate în baie8

  Tavane suspendate în baie9

 7. Tavan din plastic tavan în baie. Panourile din PVC sunt de cost redus șirezistență la umiditate. Instalarea unei astfel de structuri este foarte ușoară și durează puțin. Un alt mare avantaj al panourilor din plastic este o gamă largă de palete. Prin urmare, puteți îndeplini oricare dintre planurile dvs., cum puteți diversifica interiorul băii. Pentru a compensa vizual pierderea inevitabilă a înălțimii, merită să cumpărați panouri în oglindă care arată foarte bine în această cameră.
 8. Tavane suspendate în baie10

  Tavane suspendate în baie11

  Tavane suspendate în baie12

 9. Tavan fals în baie din tablă de gips sau din tablă de sticlă-magneziu. Materialul aici merită să cumpărați numai o rezistență la umiditate și de la un producător bun. După instalare, plafonul este amorsat, shpaklyuyut și vopsite în orice culoare aleasă. Lipici tapet în baie nu merită. Folia de sticlă-magneziu (LSU) nu este încă familiară pentru toată lumea, însă instalarea sa diferă foarte puțin de lucrul cu plăci de ipsos. Acest material nou este flexibil și nu inferior plăcilor de gips-carton rezistent la umiditate, iar suprafața plană rezultată vizual nu mai este și mai puțin plăcută din punct de vedere estetic.
 10. Tavane suspendate în baie13

  Tavane suspendate în baie14

  Tavane suspendate în baie15