Stretch tavan în baie

Principala caracteristică distinctivă a acestei camereexistă o umiditate ridicată. Acest lucru împiedică utilizarea multor materiale pentru finisare. Tavanul ar trebui să fie estetic și să arate modern, să nu vă fie frică să obțineți apă caldă sau rece pe el și să fiți rezistent. Această cerință acoperă tavanul stretch din baie, care este ușor de curățat și îndeplinește toate cerințele noastre.

Instalarea tavanului stretch în baie

Înălțimea camerei când se instalează o astfel de structurăVa scădea cu numai 3 sau 4 centimetri. Aceasta este distanța pe care o ocupă ghidurile pe care va fi fixată pânza noastră. Specialiștii buni pot face față cu ușurință unor astfel de activități în doar câteva ore. În primul rând în jurul perimetrului camerei sunt instalate baghete, iar apoi ele pot fi deja atașate la pânză. Se încălzește cu o arma specială pentru a face materialul mai elastic. Este necesar să așteptați puțin timp după instalare pentru a permite țesăturii să se răcească și, în final, să se întindă.

Proiectarea tavanelor întinse în baie

Este ideal pentru a folosi albastru în această cameră,Albastru sau turcoaz. Ele sunt cele mai armonioase în baie și asociate cu spațiul de apă. Ei bine, dacă culoarea pânzei va coincide cu unele elemente din camera noastră. Aceasta poate fi culoarea instalațiilor sanitare sau a pardoselilor. În plus față de acoperirea lucioasă, există încă o pânză mată, care are o varietate de nuante. Poate fi aplicat oricarui model sau fotografiat. Foarte des se folosesc imagini ale acvariului, pești diferiți, imitații de picături de apă, ornament sau cer albastru. La dorința dvs. pe tavan, puteți chiar crea un efect de tencuială venețiană elegantă. Această imagine este foarte durabilă și nu este spălată cu apă fierbinte.

Dacă aveți tavane înalte, atunci existăAbilitatea de a crea un design original multi-nivel. Acesta va arata frumos sub forma unei valuri, mai ales daca folositi schema de culori potrivita. Într-o cameră mare, fiecare sector (duș, baie sau toaletă), dacă se dorește, poate fi evidențiat în culori diferite sau în funcție de nivelul capacului tavanului. Plafoanele întinse din oglindă pentru baie acum folosesc de asemenea foarte des. Baia se dublează după aceea. Aceasta este doar o imitație a oglinzilor, dar este creată destul de simplu și nu necesită cheltuieli mari. Pentru a obține un efect mai mare, puteți utiliza iluminarea bine aleasă.

Ce tavan întins este mai bun într-o baie mică?

În acest caz, este mai bine să te uițiStrat de luciu lucios în baie. El crește vizibil înălțimea camerei mici, ca și cum ar fi extins-o în sus. Acest efect va bloca spațiul mic care vă va lua de la instalarea baghetei de aluminiu. În plus, luciul este bine combinat cu faianța sau decorarea ceramică.

Tavane intinse în baie

Tehnologia de producție a pânzei permite acest lucruUtilizați camere diferite. Este impregnat cu poliuretan, care economisește materialul din efectele nocive ale umezelii sau mucegaiului. Cel mai important lucru aici este că nu vor exista cusături pe țesătură. Conform celorlalte caracteristici, acest material depășește de asemenea stratul de film. Deși la prețul său, plafoanele de film vă vor costa puțin mai ieftin. În versiunea sa clasică, cârpa este albă, dar un asemenea plafon poate fi decorat și cu imprimare în format mare sau cu dispozitive de iluminare spectaculoase.

Baia ta este un loc unde vreirelaxați-vă, relaxați-vă și uitați de tot, cel puțin pentru o vreme. Încercați să faceți interiorul aici cel mai confortabil și confortabil și în siguranță. Stretch tavan în baie - aceasta este una dintre cele mai optime opțiuni, care în acest moment sunt la dispoziția dumneavoastră.

tavan întins în baie1

tavan întins în baie2

tavan întins în baie3

tavan stretch în baie4

tavan întins în baie5

tavan întins în baie6

tavan întins în baie7

tavan întins în baie8

tavan întins în baie9