Wallpaper pentru baie

În cele mai multe cazuri, băile facPlaci ceramice. Este puternic și durabil. Dar există o categorie de oameni care încearcă să aducă confort și zest chiar și în interiorul acestei camere. Creați-vă vă va ajuta și.

Tapete pentru baie: a fi sau a nu fi?

Este clar că utilizarea de tapet pentru înregistrareSpațiul vă permite să creați interioare neobișnuite și plăcute la interior. Dar pentru încăperile cu umiditate ridicată este necesar să alegeți materialele de finisare cu o atenție deosebită. Această metodă de înregistrare are atât puncte forte, cât și puncte slabe.

Printre neajunsurile evidente este reacțiamateriale de finisare pentru condiții de umiditate ridicată. Multe tipuri de tapet au o bază de hârtie, care este complet ruinată de contactul cu apa. Adezivul poate reacționa, de asemenea, cu umiditate și umflare, lăsând movile urâte sau pete. În detrimentul abilității tapetului de a absorbi vaporii de umiditate, mai devreme sau mai târziu este posibil să întâlniți problema de peeling.

Dar chiar și cu toate aceste dezavantaje, tapetul pentru baie are o serie de avantaje:

  • costul materialului și munca comandantului este un ordin de mărime mai mic decât atunci când se utilizează dale;
  • Schimbarea imaginii de fundal este mult mai ușoară și mai rapidă decât să dați gresie și să restabiliți pereții;
  • alegerea tiparului, a ciocnirii sau a culorii este mult mai largă și "câmpul de manevră" este în mod semnificativ mărit.

După cum puteți vedea, o astfel de variantă de decorare a peretelui laAbordarea corectă este destul de permisă. Pentru a evita toate problemele de mai sus, este suficient să urmați reguli simple. Cel mai important lucru este să alegeți materialele de finisare potrivite pentru condiții de umiditate ridicată.

Încercați să evitați locurile în care va exista un contact constant și direct cu apa: zona de baie sau duș, chiuvetă. În prealabil, aveți grijă de buna ventilație a încăperii.

Ce tapet poate fi lipit în baie?

Dacă decideți că această varianta de decorare a camerei vă convine, merită să stați în detaliu cu privire la tipurile de tapet care se potrivesc în aceste scopuri.

  1. Tapet lichid în baie - ultimul cuvânt dinmoda interior. De fapt, acesta este unul dintre tipurile de tencuieli pe bază de apă. După ce aplicați un strat pe perete, acesta îngheață și nu devine sensibil la apa stropitoare. Înainte de a aplica tapet lichid în baie, suprafețele trebuie pregătite cu grijă. Mai întâi aplicați un strat de grund special și apoi un lac incolor de apă respingător. Există mai multe motive pentru a alege un tapet lichid în baie. Un avantaj evident este absența cusăturilor. Ele sunt ecologice, nu conțin substanțe toxice.
  2. Vinilul tapet pentru baie este bine recomandatele în condiții de umiditate constantă. Chiar dacă le pulverizați periodic cu apă, acestea își vor păstra aspectul original de ceva timp, ca să nu mai vorbim de spray-uri mici sau mici. Dar această plăcere nu este ieftină, deși pentru viața lor lungă, o astfel de tapet rezistent la umiditate pentru baie plătește în totalitate pentru toate costurile.
  3. Tapetul spălat pentru baie este folosit adeseabucătărie. De fapt, acest tip are un strat special de impermeabilizare a apei, care împiedică umflarea și deformarea. Tapetul tapet impermeabil pentru baie poate fi ușor curățat de praf sau pete murdare. Vor dura mult timp, practic fără a schimba aspectul lor.
  4. Dacă nu stabiliți obiective de economii, ci pur și simpludoriți să decoreze interiorul cu tapet, atunci puteți încerca un alt aspect unic - glassbee. Nu absorb umiditatea. Această versiune este realizată din sticlă fără a utiliza o bază de hârtie. Acestea pot fi vopsite, ceea ce face posibilă actualizarea constantă a camerei în orice moment convenabil.

tapet impermeabil pentru baie 1

tapet impermeabil pentru baie 2

rezistent la umiditate pentru baie 3

Rezistență la umiditate pentru baie 4

Tapet rezistent la umiditate pentru baie 5

tapet impermeabil pentru baie 6

Tapet rezistent la umiditate pentru baie 7

Tapet rezistent la umiditate pentru baie 8

Tapet rezistent la umiditate pentru baie 9