.Banno de plăci de baie

Decorațiuni interioare ale băii ar trebuiacordați o atenție deosebită. Această cameră pe care o vizităm dimineața pentru a vă reîncărca, iar seara să vă relaxați și să vă relaxați după o zi de lucru grea. Prin urmare, design-ul băii ar trebui să emită veselie și pozitiv. Pentru a obține un astfel de efect, trebuie să vă îndepărtați de tehnicile standard de decorare interioară a băii, să faceți o varietate în această cameră.

În articolul de astăzi vom vorbi despre panouri de lagresie pentru baie, care sunt oferite pe piață într-o gamă foarte largă. Popularitatea plăcilor ceramice atunci când decorați elementele decorative în baie este explicată prin varietatea de culori și o gamă largă de texturi. Dale de panouri sau placi foto - acesta este un fenomen destul de nou în mod interior, dar acest element decorativ este din ce în ce mai utilizat în proiectarea de interioare exclusive.

Soiuri de panouri de faianță
 1. Panoul mozaic Aceasta este una dintre cele mai renumite recepții ale ziduluidecor în baie. Particularitatea sa este ca imaginea să fie formată din plăci multi-colorate de mărime mică - cu o lățime maximă de 3 cm. Cifra care va fi obținută după așezarea plăcilor este mai ușor de văzut de la distanță. Din acest motiv, panourile de mozaic sunt mai potrivite pentru o baie spațioasă. Pentru mozaic folosiți diferite materiale - ceramică, marmură, sticlă, metal, smalt (arată ca un geam colorat). Particulele mozaicului în unele cazuri nu se limitează la forme geometrice stricte, ceea ce conferă panoului un fel de abstractizare. Panoul mozaic va crea o atmosferă caldă de confort, cu o ușoară notă de lux.
 2. 1. Panou de plăci în baie

  2. Panou din plăci de baie

  3. Panouri din plăci de baie

  4. Panouri din plăci de baie

  5. Panouri din plăci de baie

  6. Panouri din plăci de baie

 3. gresie foto va contribui la realizarea unică a designului băii,pentru că pentru panou puteți alege orice imagine - fie că este vorba de flori originale luminoase pe un panou de plăci de baie sau o fotografie a unui iubit. Acest material este deosebit de placut de designeri, pentru ca stiva foto va permite sa experimentati si puteti alege un model care sa completeze perfect orice stil al interiorului. Atunci când comandați imprimarea fotografiilor pe plăci ceramice, puteți să eliminați îndoielile cu privire la calitatea imaginii. Tehnologiile moderne fac posibilă stabilizarea cât mai stabilă a deteriorării mecanice, umidității, schimbărilor de temperatură. Panoul de tigla pentru baie nu este un tip ieftin de decor, dar rezultatul va depasi toate asteptarile dumneavoastra.

Mulți producători oferă un panou cu iluminare încorporată cu LED, cu ornamente originale din piele naturală sau chiar pietre prețioase.

Pentru a proiecta panouri pentru baie șialte materiale sunt specii de pomi valoroase, pietre naturale, aglomerate, dar atât materialele cât și instalația sunt destul de scumpe, deci nu sunt foarte populare.

7. Panouri din plăci de baie

8. Panouri din plăci de baie

9. Panouri din plăci de baie

Selectarea dimensiunii panoului

Atunci când alegeți mărimea și tipul imaginii, este necesar să luați în considerare zona din cameră.

Pentru o baie spațioasă potrivităplacă de ceramică cu orice fel de poveste doriți. Desenele originale tridimensionale arată original. Elegant arată o combinație de plăci monofonice obișnuite cu o inserție mare sub formă de panouri.

Dar atunci când alegeți un panou de plăci în baie cuo zonă mică, trebuie să luați în considerare anumiți factori. Alegeți scene pentru a vă ajuta să extindeți camera. Acestea sunt imagini panoramice, subiecte marine. Dintre temele marine, cel mai popular este panoul de dale cu imaginea delfinilor și navelor. Datorită acestui element decorativ, în cameră este creată o atmosferă romantică pozitivă.