Rafturi pentru baie

În modelul casele de baie sunt destul de mici, astfel încât pentru a economisi spațiu și pentru a crea condiții favorabile în aceste zone, diferite rafturi din materiale diferite.

Rafturile pentru baie joacă un rol important: Ele sunt necesare pentru depozitarea convenabilă a articolelor de toaletă, susțin interiorul băii și fac o personalitate în designul ales. În plus, convenabil în aranjarea și utilizarea rafturilor pentru baie reduce numărul de mișcări inutile și economisește timp.

Rafturile din baie ar trebui să aleagă o fiabilăși materiale practice și fitinguri din care sunt realizate rafturi, trebuie să fie rezistente la schimbările de umiditate și temperatură. Rafturile din baie pot fi realizate din sticlă, crom, metal, plastic sau chiar din lemn, trebuie să se țină seama de faptul că din cauza umidității trebuie să fie alese mobilier de umiditate specii de lemn rezistente, cum ar fi stejar, bambus numai.

Rafturi pentru prosoape în baie

Rafturi pentru prosoape în baie nu numaiEle sunt convenabile, dar ele pot servi, de asemenea, ca element al unei soluții generale de proiectare. Utilizarea spațiului de deasupra ușii (și, de asemenea, ușa însăși) pentru depozitarea prosoapelor este creativă și economică.

Ideile moderne de depozitare a prosoapelor pentru baie ne oferă niște rafturi metalice ușoare, "invizibile", care fac spațiul mai liber chiar și în cea mai mică baie.

În plus față de rafturile de perete, rafturile de podea pot fi de asemenea folosite în baie. Cu ajutorul acestora puteți utiliza în mod eficient colțurile băii și așezați în mod convenabil un număr mare de prosoape.

Varietate de rafturi în baie

În prezent, rafturile din baie cu oglindă devin din ce în ce mai actuale - combinând versatilitatea și fiabilitatea, ele au, de asemenea, un aspect elegant.

Se potrivesc perfect în interiorul cromatRafturi pentru baie într-o versiune comună, cu sau fără sticlă. Aceste rafturi par aproape fără greutate, și vor arăta grozav chiar și într-o baie mică.

Rafturile din plastic din baie sunt cele mai multeOpțiune economică și, în același timp, merită atenție datorită luminozității, rezistenței la umiditate și rezistenței relative. În plus, din plastic pot fi făcute rafturi de o varietate de forme și culori.

Rațe în băi pot fi de asemeneaDin lemn, dar datorită umidității ridicate, este necesar să se acorde prioritate soiurilor de copaci rezistente la umiditate sau pentru a proteja suprafața produselor cu un lac special impermeabil.

Numeroase accesorii de baie în loc deAtasamentele obisnuite au framantari. De exemplu, rafturi în baie de pe ventuze pot fi instalate cu ușurință în duș, chiuvetă, sau chiar în baie. Acest sistem de prindere face ușoară, și cel mai important, fără a deteriora suprafața pereților și a materialelor de finisare pentru a muta rafturile pe fraieri în jurul camerei.

Rafturi metalice eficiente și amabil, în baie,producătorii oferă diferite tipuri de astfel de rafturi, de exemplu, agățat rafturi în baie. Rafturi din oțel inoxidabil - o opțiune de câștig-câștig: nu se rutează niciodată și arata bogat și rafinat. Rafturi agățate în baie - o soluție destul de frecventă, care rezolvă problema lipsei de spațiu. Acestea sunt simple sau multi-etajate, deschise sau închise, și pot fi folosite cu succes pentru a stoca mici în baie.

Dar, indiferent de rafturile de baie pe care le alegeți, ele ar trebui să fie confortabile și confortabile pentru dvs. și, de asemenea, să mențină stilul general al băii.

Rafturi în baie de pe fraierii

Perdea de plastic în baie

Plăci de baie suspendate

Rafturi pentru prosoape în baie 6

Rafturi pentru prosoape în baie 1

Rafturi pentru prosoape în baie 2

Rafturi pentru prosoape în baie 3

Rafturi pentru prosoape în baie 4

Perioada de valabilitate pentru baie 5