Rafturi din sticlă pentru baie

Atunci când aranjați interiorul băii toateDetaliile ar trebui să fie nu numai frumoase, dar, de asemenea, practice - rezistente la efectele de umiditate ridicată, ușor de utilizat, nu complica curățarea. Prin urmare, pentru a decora baie adesea opri alegerea lor pe detalii de sticlă. Acest material nu se teme de apă, este ușor de spălat, iar suprafețele din sticlă lucioasă în interiorul băii sunt perfect combinate cu plăci ceramice.

Dacă decideți să utilizați sticlă în interiorBaie, atunci cea mai bună opțiune, fără îndoială, vor fi rafturi. La urma urmei, este un accesoriu necesar care va simplifica depozitarea produselor cosmetice, a produselor de igienă și a altor lucruri mici. Nu există întotdeauna loc pentru un dulap sau dulap, în timp ce pe pereți există întotdeauna loc. Rafturile din sticlă sunt foarte confortabile și sigure, în ciuda structurii fragile a materialului. Rafturile din sticlă pentru baie sunt realizate din sticlă durabilă specială cu o grosime de cel puțin 5 mm, ceea ce este foarte dificil de rupt. De asemenea, este imposibilă tăierea margini a rafturilor de sticlă din baie, deoarece marginea este fărâmițată cu o tehnologie specială.

Producătorii sunt mulțumiți de o gamă largă de produseRafturi din sticlă în baie - puteți alege rafturile standard sau exclusive, care vor fi produse exclusiv pentru interiorul dvs. Pentru baia dintr-o zonă mică cea mai bună opțiune este rafturile de colț. Ele sunt destul de spațioase și nu ocupă mult spațiu.

Accesoriu necesar pentru orice baie esteoglindă. Deci, de ce nu o faceți și mai practică prin combinarea cu o raft oglindă pentru o baie? Rafturile din oglinda din baie vor face maratonul dimineții un proces mai plăcut și confortabil, deoarece va exista un spațiu liber pentru borcane cu creme, servetele și alte produse cosmetice.

1. Rafturi din sticlă pentru baie

2. Rafturi din sticlă pentru baie

3. Rafturi din sticlă pentru baie

4. Rafturi din sticlă pentru baie

5. Rafturi din sticlă pentru baie

6. Rafturi din sticlă pentru baie

7. Rafturi din sticlă pentru baie

8. Rafturi din sticlă pentru baie

9. Rafturi din sticlă pentru baie