De iluminat în baie

Designeri moderni în dezvoltarea proiectuluiBaia se concentrează din ce în ce mai mult pe iluminat, deoarece ar trebui să fie mai strălucitoare decât în ​​alte zone ale casei. Principiul cel mai corect de instalare a iluminatului în baie este plasarea surselor de lumină pe trei niveluri - tavan, podea și iluminare la nivel de oglindă. Astfel de iluminare în baie poate crea un design uimitor și o atmosferă specială. În plus față de opțiunile de iluminare uzuale pentru baie - toate lămpile de tavan obișnuite - puteți utiliza, de asemenea, modalități mai îndrăznețe pentru a ilumina băile. În acest articol, veți învăța cum să faceți iluminatul în baie, ce fel de iluminare trebuie să faceți în baie și tehnicile de bază pentru crearea unui design confortabil și modern cu iluminare.

Lampă de plafon de baie

Iluminarea într-o baie mică poateConstă dintr-o singură lampă de plafon și acest lucru va fi destul. Dar dacă baia este mai spațioasă, aveți mai multe oportunități de a realiza idei creative în interior.

Pentru o baie spațioasă cu un singur tavanCorpul de iluminat va fi mic, deoarece nu va putea oferi o distribuție uniformă a culorii. Zona de baie este, de asemenea, argumentul principal atunci când alegeți puterea lămpii. Pentru a ilumina baia, puteți alege între luminile deschise și cele încorporate. Foarte convenabil este utilizarea spoturilor în iluminatul de baie cu un unghi de rotire reglabil. Dacă baia dvs. are un tavan foarte înalt, se recomandă instalarea luminilor de tavan suspendate, lungimea cărora este selectată în funcție de înălțimea tavanului.

Transformați baia într-un salon SPA cu ajutorul LED-urilor decorative de iluminat în baie. Iluminarea din spate a LED-urilor arată elegantă și modernă și este absolut sigură.

Baie de iluminat în oglindă

Orice cameră multifuncțională are nevoiezonare. Spațiul din apropierea oglinzii este o zonă funcțională separată. Pentru a împărți spațiul, puteți aplica astfel de soluții de design ca podium sau nișă. Asigurați-vă că selectați zona din apropierea chiuvetei și oglindiți cea mai strălucitoare lumină. Designerii recomandă instalarea lămpilor pe ambele părți ale oglinzii. În acest fel veți obține o iluminare excelentă, iar lumina nu vă va bloca ochii. Este important ca lumina să nu se reflecte în oglindă.

Cadă de baie și mobilier de baie

Producătorii moderni de obiecte sanitare nu se oprescSurpriza consumatorii cu noi soluții de design interesante pentru baie. Cea mai originală modalitate de decorare a interiorului băii este cumpărarea unei băi cu iluminare independentă. Arată minunat, dar va trebui să fie plătit în consecință.

O opțiune foarte practică pentru iluminatul suplimentar în baie este iluminarea mobilei. La urma urmei, găsirea unui lucru potrivit în dulapul, a cărui rafturi sunt echipate cu dispozitive de fixare, va fi mult mai ușor.

Baie de podea de baie

Acest tip de iluminat în baie esteîn același timp o sursă de lumină suplimentară și un element decorativ. Pentru a ilumina podeaua în baie, se utilizează aceleași corpuri de iluminat, ca și pentru iluminarea căilor de grădină - lămpi etanșe și rezistente, a căror putere nu depășește 5 W. Ei nu se tem de umezeală și, prin urmare, pot fi plasați în siguranță sub baie. Pentru a crea un efect neobișnuit de lumină, puteți utiliza becuri colorate.

Extinderea vizuală a băii cu iluminare

Vă mulțumim pentru iluminatul de baie bine gânditcamerele pot transforma în mod dramatic o baie mică - pentru a face din punct de vedere vizual mai mult, pentru a oferi interiorului un aspect elegant și rafinat. Pentru a ilumina într-o baie mică, o soluție excelentă este să instalați o fereastră falsă. Iluminatul ar trebui să fie cât mai strălucitor posibil, iar materialele de finisaj - din culorile luminoase.

1. Iluminarea în baie

2. Iluminarea în baie

3. Iluminarea în baie

4. Iluminarea oglinzii în baie

5. Iluminarea oglinzii în baie

6. Iluminarea oglinzii în baie

7. Iluminarea unei mici băi

8. Iluminarea unei mici băi

9. Iluminarea unei mici băi