Baie de proveniență

Designul modern al băii în stilul Provence va gestionafarmec chiar și cunoscători sofisticați cu farmecul lor unic al satului francez. Dar că baia Provence nu era doar frumoasă, ci foarte confortabilă și confortabilă, este necesar să abordăm cu grijă deosebită alegerea fiecăruia, chiar și cele mai nesemnificative detalii.

Mai întâi de toate, este necesar să înțelegem exact ce anumeVă atrage în stilul Provence. Aceasta poate fi simplitatea și ușurința provinciei pe coasta însorită, creând o atmosferă de lumină și fără griji. Poate pretentiousness și conac de familie eleganță care deține istorie și tradiție. În orice caz, pentru a continua cu alegerea accesoriilor, a instalațiilor sanitare și a mobilierului pentru baie, trebuie să înțelegeți ce fel de atmosferă doriți să creați.

Decorarea pereților, a podelei și a tavanelor

Stilul Provence este caracterizat de un soare caldNuanțe de piersic, roz, cremă, turcoaz, albastru, măslin. Pentru podea se folosesc adesea nuante de maro diferite. Tavanul poate fi simplu vopsit sau decorat cu imitații de grinzi de lemn. Pereții și podeaua pot fi tăiați cu lemn vopsit. Tigla de baie în stilul Provence este o opțiune acceptabilă, cu condiția ca schema de culori să corespundă cerințelor stilistice.

Articole sanitare pentru baie Provence

O caracteristică distinctivă a instalațiilor sanitare în acest stilEste neteda liniilor, combinația de simplitate cu harul. Forma clasică a cada pe picioarele buclat și baia cu elemente forjate ornamentate sunt ideale pentru baie Provence. O atenție deosebită ar trebui acordată detaliilor mici. Porțile, macaralele, consolele sau bordurile pentru chiuvetă trebuie să se potrivească cu stilul ales.

Mobilier de baie în stil Provence

Mobilier tradițional pentru o baie Provence esteAglomerate cu sertare și dulapuri, mese cu picioare din fier forjat, coșuri pentru rufe de răchită, umerase forjate ornamentate. O caracteristică distinctivă este ușurința și netezirea formularelor, prezența elementelor elegante elegante. Mobilierul din lemn pictat poate fi decorat cu pictură pe tema marină sau florală. Wicker mobilier va aduce o atingere de ușurință și ușurință la interior.

Accesorii în stilul Provence

Atingerea finală în design este alegereaaccesorii. Atât de mici elemente decorative permite accente corecte pentru a sublinia farmecul unic al stilului francez. Stilul provensal sunt vaza de răchită cu flori uscate, vaze pictate cu culori vibrante și produse la tema marin, oglinzi ornate în rame masive, portelan, picturi in stilul de 18-19 secole. candelabre din fier forjat, sfesnice din bronz, lămpi cu elemente ornamentale subliniază, de asemenea, caracteristici de stil.