Baie într-o casă de lemn

Chiar și acum câteva decenii a fost dificilimaginați-vă o baie completă într-o casă de lemn. Acum, datorită dezvoltării rapide a tehnologiilor de construcție, baia dintr-o casă din lemn nu se deosebește de o baie în cărămidă sau în apartamente. Aveți toate posibilitățile de a trăi într-o casă privată din lemn confortabilă și plăcută.

Decorarea băii într-o casă din lemn

După cum știți, baia este diferită de celelalteCasa este expusă constant la niveluri ridicate de umiditate. Prin urmare, finisarea preliminară a pereților, tavanelor și a pardoselilor din baie cu soluții speciale care protejează lemnul de mucegai și putregai este obligatorie. Nu uitați să asigurați o bună ventilare a băii în casa din lemn. Atunci când alegeți finisajele pentru baie, dați preferință umezelii rezistente - plăci ceramice, dale de porțelan, laminat impermeabil.

1. Baie într-o casă din lemn

2. Baie într-o casă din lemn

4. Baie într-o casă din lemn

Designul băii într-o casă din lemn

Înainte de a merge direct laaranjamentul unei premise, este necesar să se gândească bine, ce ar trebui să fie interiorul unei băi într-o casă din lemn. În casele moderne de lemn, puteți distinge două tipuri de design interior al băii: decorațiuni interioare cu păstrarea atmosferei unice a unei case din lemn sau tipului tipic de design urban al băii. Să analizăm mai detaliat prima variantă de design interior, deoarece este mai exotică în zilele noastre și deschide un spațiu imens pentru întruparea ideilor creative.

Să facă interiorul băiicasa din lemn mai fermecătoare, o puteți amenaja cu mobilier din lemn și diverse accesorii. Mobilier din lemn pentru baie nu este doar o tendință de modă, ci și un element foarte frumos al interiorului. Dar aici mobilierul obișnuit din lemn nu se potrivește, deoarece nu este rezistent la umiditate. Pentru baie trebuie să cumpărați mobilier special, acoperit cu un strat protector de grund, email sau lac. De multe ori, mobilier din lemn de baie este fabricat din stejar, deoarece acest copac nu se teme de umiditate și este foarte durabil.

Atunci când alegeți o baie, trebuie să țineți cont de sarcina suplimentară pe podea. O baie de fier turnată cântărește cel puțin 200 kg, ceramică - ușor mai ușoară.

Tot mai mult, apar case moderneO baie din lemn care reflectă dorința omului pentru natură, un mod mai natural de viață. Astfel de băi sunt realizate din tipuri speciale de lemn, care au respingător de umiditate (teak, cedru roșu, zada, wenge, mahon și altele). O baie similară într-o casă din lemn devine un punct culminant al interiorului, un colț de căldură vie.

7. Mobilier din lemn de baie

8. Baie din lemn

9. Mobilier din lemn de baie

Va ajuta să vedeți interiorul băiiîn alte moduri accesorii. Acestea vor adăuga stil și funcționalitate în cameră, fac din baie o zonă excelentă de confort în casă. Pentru casa ta de țară este perfect pentru accesorii baie din lemn. Acestea ar trebui să fie nu numai frumoase, ci și de înaltă calitate, fiabile și sigure. Fiecare dintre accesoriile pentru baie ar trebui să-și îndeplinească funcția, astfel încât să nu rămână nesupravegheată și să se agațe dezinteresat pe perete. Adesea folosit pentru coșuri de baie din răchită pentru a stoca lucruri sau pentru gunoi. Designerii moderni sugerează folosirea unei varietăți de piese din lemn (inele, inserții) pentru decorarea pereților și a mobilierului din baie. Accesoriile din lemn sunt perfecte atât pentru o baie cu toaletă, cât și pentru o baie. Copacul din interior oferă nu doar confort și o atmosferă de căldură, ci și garantează prietenia cu mediul înconjurător din casă.

4. Baie într-o casă din lemn

5. Baie într-o casă din lemn

6. Baie într-o casă din lemn