plafon alb întins la luciu 0

Orice tehnologie nouă mai devreme sau mai târziusă ne familiarizăm, atunci producătorul oferă tot mai multe soluții interesante. Deci, la un moment dat sa întâmplat cu plafoane întinse: la început era doar o pânză albă, acum sunt cele mai diferite nuanțe, modele și efecte. Tavanele întinse cu efectul de luciu nu doar umple camera vizuală cu lumină și o fac mai spațioasă, pot afecta atmosfera din încăpere.

Alegeți plafoanele întinse cu efect lucios

Schema de culori depinde de tipul camerei și de efectul de care aveți nevoie. Acești doi parametri dictează alegerea culorii tavanului.

  1. În primul rând, mult depinde de iluminarea camerei. Dacă aceasta este partea sudică caldă, este logic să umpleți camera cu lumină rece, va face nuanțele reci ale targă. Dacă partea este nordică, puteți încerca culori mai calde. În ceea ce privește tavanul alb întins, cu efect lucios, se poate numi în siguranță o soluție universală.
  2. Este la fel de important să alegeți nuanța potrivităpentru fiecare tip de cameră. Pentru un copil, de obicei, se aleg nuanțe de pat, adesea acestea sunt modele sau schițe ale cerului, cel mai adesea întâlnit este un tavan alb întins cu efect lucios. Tavanul stretch bej cu efect lucios va fi o soluție bună pentru dormitorii părinților. Aici, nuanțele de smântână și trandafir sunt, de asemenea, destul de bune. Stretch tavan în bucătărie, cu efect de experți lucios recomandăm să faci delicioase. Beneficiați în mod efectiv de starea de spirit a culorilor roșii și portocalii. În baie, plafonul stretch cu efect lucios este o raritate în principiu, dar practic nu există restricții. Singurul lucru care ar trebui lăsat fără atenție este desenele și ornamentele prea mari.
  3. Dacă scopul dvs. este de a crea un adevăratinteriorul original, nu ezitați să utilizați cele mai neașteptate culori. De exemplu, un tavan neagră întins, cu efect lucios. Nu vă fie teamă de astfel de decizii, dacă dimensiunea camerei nu poate fi numită modestă. Cuplat cu un plafon întins negru cu efect lucios, spoturile arată foarte bine, arată ca un cer înstelat. Tavanul întunecat maro cu efect lucios poate fi adăugat cu ușurință atît în stilul modern, cît și în decorarea clasică a camerei.

tavă de stretch alb lucioasă 1

tavan întins de luciu alb 2

tavan întins de luciu alb 3

tavan stretch alb lucios 4

tavan întins de luciu alb 5

tavan stretch alb lucios 6

tavan întins de luciu alb 7

tavan întins de luciu alb 8

tavan întins de luciu alb 9