Pentru a vă face casa elegantă și elegantă, puteți utiliza o varietate de design, de exemplu, un tavan alb întins.

Tipuri de plafoane întinse

Un astfel de design de tavan diferă între ele în funcție de materialul de acoperire. Clasicul este alb plafon mat întins. Această acoperire arată similară cu o calitate foarte înaltăsuprafață tencuită. Arată tavan mat strict și restrâns, nu reflectă interior. Creează un sentiment de securitate, pace și confort. Se recomandă în special plafonul alb întins în dormitor.

Tavă stretch alb -1

Tavan alb stretch -2

Tavan alb întins -3

O varietate de plafoane de tensiune mat suntsatinate. Ele diferă unul de celălalt, deoarece satinul poate reflecta lumina puțin și o astfel de suprafață strălucește ușor, creând un efect albe strălucitor. prin urmare plafon alb satinat în special adecvate, de exemplu, pentru o sală sau un dormitor, în care există o lipsă de lumină naturală. Spațiile cu tavane din satin arată foarte elegantă și demnă.

Tavă stretch alb -4

Tavan stretch alb -5

Tavan stretch alb -6

Pentru o cameră decorată în stil Art Nouveau sau Empire, perfect potrivită plafon alb stretch pentru luciu. O asemenea acoperire poate crește vizibilspațiul oricărei camere. Prin urmare, plafoanele albe strălucitoare sunt deseori instalate în încăperi mici ale băii sau ale coridorului. Astfel de modele vor împiedica formarea de ciuperci și mucegai, deoarece nu se tem de umezeală și de umezeală și, de asemenea, nu absoarbe mirosurile străine. Ele sunt ușor de curățat, astfel încât în ​​bucătărie se poate monta un tavan alb întins, cu finisaj lucios.

Tavan stretch alb -7

Tavan stretch alb -8

Tavan stretch alb -9

Pentru a ascunde comunicațiile de inginerie sau pentru a ascunde anumite defecte de suprafață, puteți instala într-o cameră plafon alb întins pe două niveluri. Și într-un singur proiect puteți combina atât finisajul lucios, cât și cel mat. Și prin combinarea plafonului stretch pentru construcția de luciu și gips carton, puteți obține un design foarte armonios al camerei.

Tavan stretch alb -10

Tavă stretch alb -11

Tavan stretch alb -12