Tavan suspendat cu iluminare pe perimetrul

Se știe că uneori designul de lumină joacă un rol la fel de important în crearea unui interior decât mobilierul sau decorarea. Astăzi, cel mai popular tip de decorare ușoară a camerei este iluminarea plafonului.

Una dintre cele mai comune opțiuniIluminarea plafonului tavanului stretch este iluminarea acestuia de-a lungul perimetrului. Asemenea iluminat este adesea un plus decorativ la sursa principală de lumină, dar dacă alegeți o lumină naturală sau o culoare galbenă moale, ea va purta și funcții practice, care vor completa lumina principală.

Pentru a realiza iluminarea tavanului suspendat în jurul perimetrului, este utilizată o bandă LED, ușor de instalat, colorată și consumând cea mai mică cantitate de energie electrică.

Tipuri de tavane întinse cu iluminare

Cel mai adesea în modelele moderne de case și apartamenteutilizați un tavan extensibil pe două niveluri cu iluminare în jurul perimetrului. Este relativ ușor de instalat și, cu ajutorul acestuia, este ușor de realizat aproape orice imaginație creatoare, creând forme neobișnuite de plafoane și combinații de culori. Într-un plafon pe două nivele, lumina de fundal este adesea ascunsă într-o nișă specială.

O altă formă populară este un tavan întins pe un singur nivel cu iluminare. Aceasta este o opțiune mai simplă și mai bugetară, care este adesea folosită în interiorul modern al dormitoarelor, coridoarelor, camerelor pentru copii.

Iluminatul decorativ se va completa nu numaiDesignul original al camerei, dar ajută și la extinderea vizuală a acesteia - LED-ul luminează banda și prin urmare, subliniază contururile camerei. Cu toate acestea, merită să vă amintiți următoarele: dacă sarcina principală este expansiunea vizuală a spațiului în cameră, tavanul ar trebui să devină alb și să alegeți o iluminare de fundal alb sau moale. Este puțin probabil ca alte culori să atingă efectul dorit.

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului1

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului2

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului3

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului4

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului5

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului 6

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului7

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului8

Stretch tavan cu iluminare în jurul perimetrului9