Cum să eliminați plafonul stretch

Uneori proprietarii de plafoane întinseîntrebarea este: poate fi dezmembrată. Motivele pentru o astfel de dezmembrare pot fi mai multe. Aceasta este necesitatea de a repara comunicările ascunse de plafon și de inundarea sau scurgerea acoperișului. Trebuie reținut faptul că tavanul stretch poate rezista până la 200 de litri de apă timp de trei zile. După aceasta, dacă apa nu este îndepărtată, plafonul poate deveni inutilizabil. Adăugarea unor noi puncte de iluminat poate fi, de asemenea, un motiv pentru eliminarea plafonului stretch. Scoateți-o, de asemenea, trebuie, în cazul în care a fost deteriorat sau, dacă este necesar, o schimbare completă în proiectarea plafonului.

Cum să demontați plafonul stretch?

  1. De regulă, puteți elimina plafonul stretchindependent. Pentru a face acest lucru corect, trebuie să știți dacă tipul "un timp" al profilului tavanului stretch sau îl puteți elimina în mod repetat. În primul caz, panza va fi deteriorată, iar în cel de-al doilea caz, plafonul stretch va fi îndepărtat cu ușurință.
  2. Cum să eliminați plafonul stretch1

  3. Demontați plafonul de tensiune în sens inversîn comparație cu instalarea. Mai întâi scoateți inserția decorativă, care se afla în jurul perimetrului dintre tavan și perete. Pentru a face acest lucru, găsiți punctul de joncțiune, care este cel mai adesea în colț.
  4. Cum să eliminați plafonul stretch2

  5. Următoarea etapă este încălzirea pânzei. Fără a face acest lucru, puteți rupe doar filmul și nu îl puteți folosi din nou. Un tun special de gaz este încălzit.
  6. Cum să eliminați plafonul stretch3

  7. Eliminarea plafonului stretch este cel mai bine făcut împreună cuasistent: se va încălzi pânza, iar alta - se va scoate treptat. După secțiunea tavanului (este mai bine să începeți să faceți acest lucru din colț) va fi bine încălzit, ridicați marginea filmului cu clești și începeți încet să scoateți pânza din profil.
  8. Cum să eliminați plafonul stretch4

  9. Acest lucru trebuie să fie cu adevărat un bijutier, dacăvrei să folosești din nou această pânză. Nu ar trebui să fie zgârieturi pe ea. Nu faceți mișcări ascuțite, nu trageți pânza în direcții diferite. Nu îndepărtați plafonul întins în locuri de încălzire necorespunzătoare.
  10. Cum să eliminați plafonul stretch5

După cum puteți vedea, este mult mai ușor să demontați plafonul stretch decât să îl instalați. Trebuie doar să faceți totul cu atenție și să nu vă grăbiți.