design interior 0

Mulți dintre noi visează să avem o țară frumoasăcasa, un gazon verde perfect în fața pridvorului său și un gard îngrijit, care păstrează toată această splendoare din prăbușirea neinvitată. Desigur, să ai o astfel de imagine înaintea ochilor tăi este jumătate din bătălie. Dar încă mai trebuie să reprezinte mai clar proiectarea, pentru a crea o casă confortabilă, nu numai în interior, dar și în afara.

Planificăm un design exterior al unei case de țară

Abordarea planificării designului exterior al casei trebuie să fie aprofundată. La etapa de proiectare a casei viitoare sau când alegeți din proiecte standard, trebuie să rezolvați câteva întrebări de bază:

  1. În ce stil doriți să împliniți fațada casei dvs.
  2. Ce materiale de construcție și decorare intenționați să le utilizați?
  3. Vreți ca casa să se potrivească perfect cu clădirile existente pe stradă, sau se va deosebi de fundalul general și de cât de luminos în acest caz ar trebui să fie din punct de vedere arhitectural.
  4. Care va fi paleta de culori și caracteristicile decorului exterior.
  5. Ce alte obiecte vor înconjura casa (garaj, clădiri agricole etc.) și cât de important este ca toate acestea să constituie un ansamblu comun.

Fără îndoială, opțiunile de design ale casei din exterior sunt de neconceput, în special având în vedere sortimentul imens de materiale de finisare și direcții stilistice care pot fi implementate cu ajutorul lor.

Materialele de finisare și designul pereților casei din exterior

Dacă vă gândiți la clasificarea fațadelor caselor particulare prin opțiunea de finisare, puteți identifica imediat două modalități principale - finisarea materialelor naturale și artificiale.

Designul casei din exterior, finisat cu lemn, estemereu plăcut din punct de vedere estetic, frumos, cald și fiabil. Desigur, în funcție de alegerea lemnului adecvat și de îngrijirea corespunzătoare pentru acesta. Arborele are caracteristici bune de izolare termică, contribuie la crearea unui microclimat plăcut în casă datorită faptului că pereții casei "respirați". În plus, fațada din lemn este întotdeauna foarte plăcută și confortabilă, aproape de natură.

În ceea ce privește indicațiile stilului, cu arborele lorpoate fi foarte mult - de la o casă simplă la o casă modernă în stilul high-tech. Cabana alpină, Provence franceză, țara engleză, ruptura rusă - toate aceste modele sunt încorporate cu ornamentele din lemn ale casei din exterior.

design interior în afara casei 1

design interior în afara 2

design interior în afara casei 3

Un alt material natural pentru decorare - piatra,naturale și artificiale. Acest finisaj este, fără îndoială, cel mai durabil și mai fiabil. Piatra sălbatică sau analogul artificial arătau întotdeauna scump și prezentabil, vorbind despre prosperitatea bună și gustul excelent al proprietarului.

În acest caz, puteți fie complet obkladyvatpereți exteriori și combină piatră și alte materiale decorative. Tot la fel, rezultatul final va fi uimitoare. Stiluri care acceptă finisaje de piatră - țară, cabană, gotică și multe altele.

design interior în afara casei 4

casa de design în afara 5

design de casă în afara casei 6

Nu mai puțin interesante sunt modelele de case finisateîn afara cu o cărămidă. În general, cărămizile de clinker au câștigat recent popularitate, deoarece acest material este prietenos cu mediul, durabil, durabil, capabil să protejeze pereții exteriori ai casei de orice dislocări meteorologice.

Designul unei astfel de case poate fi realizat într-un mod strictStil englezesc sau clasic florid. Cu toate acestea, stilurile urbane mai moderne acceptă cărămizile ca o decorare exterioară a caselor.

design interior în afara casei 7

casa de design în afara 8

casa de design în afara 9

Dintre modalitățile mai ieftine de finisare a caselor, putețisună la tencuială. De exemplu, designul unei case cu un singur nivel, decorat cu ipsos decorativ în exterior, poate arăta foarte prezent, în timp ce nu veți cheltui prea mulți bani și veți putea implementa aproape orice stil, fie că este vorba de un stil clasic sau moderne de înaltă tehnologie.

design interior exterior 10

design interior în afara casei 11

design interior în afara casei 12