Cel mai înalt câine

Un câine mare înalt atrage întotdeauna ochiul,Provocând încântare și, în același timp, unele frică. Cu toate acestea, în ciuda dimensiunilor lor uneori uriașe, acești câini giganți sunt adesea buni, afectuoși și jucăuși. Stii care este cea mai mare rasa de caini din lume?

Cainii cei mai mari din lume

 1. Terrierul negru rusesc Acesta este un câine de rasă oficială, creșterea unui animal poate ajunge la 74 cm la greabăn. El are nevoie de o comunicare constantă cu maeștrii și de plimbări frecvente.
 2. Cel mai înalt câine -1

 3. câine Statul de supraveghere din Moscova ar trebui să aibă o creștere (în conformitate cu standardele rasei) de aproximativ 78 cm. Acest câine mare este echilibrat, independent și contactat. Ea este neînfricată și are calități excelente de pază și veghe.
 4. Cel mai înalt câine -2

 5. Câine uriaș Terra Nova Sau un scafandru are o mare putere. Ea este foarte inteligentă și extrem de afectivă, știe cum să ia decizii independente.
 6. Cel mai înalt câine -3

 7. creștere Testicul tibetan Ajunge la 81 cm. Acest animal ascultător, calm și calm. În plus, acest câine este în mod surprinzător de curat. Știe cum să protejeze perfect casa și să fie, de asemenea, un excelent prieten pentru toți membrii gospodăriei.
 8. Cel mai înalt câine este -4

 9. Reindeer greyhound sau Dirhound scoțian calm și prietenos. Albul gri-albastru protejează perfect animalul împotriva înghețurilor și vânturilor.
 10. Cel mai înalt câine -5

 11. intenționat Rusă greacă a fost creat pentru vanatorii de lupi. Creșterea unui mascul poate ajunge la 82 cm, dar greutatea lui nu depășește 50 kg, datorită structurii acestui câine.
 12. Cel mai înalt câine este 6

 13. Alabai independent, inteligent și intenționat. Cel mai mare reprezentant al acestei rase, poreclit Buldozer, locuieste in Rusia. În cazul în care câinele se ridică la picioarele din spate, atunci capul său va fi de aproape două metri înălțime.
 14. Cel mai înalt câine este 7

 15. creștere Mastiff spaniol poate ajunge la 88 cm la greabăn. El este nobil, inteligent și calm. Poate deveni un partener excelent pentru orice membru al familiei.
 16. Cel mai înalt câine este 8

 17. Câini de rasă antică mastiff englezesc poate avea o creștere de până la 91 cm. Titularul record al acestei rase este un mastiff numit Aikama Zorba. Are o înălțime de 94 cm și cântărește mai mult de 155 kg. Acești câini se disting prin curaj, poezie, pace.
 18. Cel mai înalt câine este 9

 19. Cel mai înalt și cel mai mare câine din lume este Germană mare daneză. Animalul are o frumusețe echilibratăplus. Un reprezentant remarcabil al acestei stânci înalte este câinele numit Zeus. Înălțimea sa este de 111,8 cm, cântărește mai mult de 70 kg. Este un câine nobil, puternic și în același timp foarte elegant.
 20. Cel mai înalt câine -10