câini de pază pentru case particulare

Câine într-o casă privată este necesară, în primul rând, să-l protejeze. Acest caine trebuie să îndeplinească mai multe cerințe - să fie mare și neîncrezători de străini, modest și bine instruit.

Aceste calități nu toți câinii -de exemplu, animalele de vânătoare și „luptă“ pentru protecția speciilor nu va funcționa. proasta alegere va, de asemenea, câini fără subpar (Boxerii, Doberman, Cane Corso și colab.), care, în iarna pe stradă va avea vremuri grele. câini de salvare (Newfoundland, Labrador, Dobermann) nu este, de asemenea, cele mai bune gărzile de securitate - acestea sunt destul de blajin față de oameni, chiar străini.

Deci, ce sunt rasele de câini adecvate ca paznic pentru o casă privată?

Cel mai bun caine de paza pentru casa privata - ce este?

chinologilor recomanda pentru a alege pentru a proteja casa una dintre cele cinci specii sunt descrise mai jos:

  1. Alabai (Shepherd din Asia). Animalele din aceasta rasa este foarte dezvoltat instinct teritorial, astfel încât să învețe să-și apere curtea și casa nu este necesară. Cu toate acestea Alabai poate fi foarte sperios, deci va trebui să lucreze din greu peste ascultarea de animale de companie. Start-paza rasa de câine de formare stivuitoare ciobanesc din Asia Centrală de câine sunt sfătuiți să imediat, de îndată ce vă aduce în casă.
  2. câini de pază pentru HOME1 privat

  3. Moscova Watchdog. Numele rasei vorbește de la sine! „moscoviților“ - o gardă de excelenta, deoarece acestea sunt foarte puternice, vicios în relație cu alții și, astfel, necesită îngrijire minimă. În mod corespunzător educa un câine, vei primi nu numai un paznic bun, dar, de asemenea, un prieten loial. Deoarece roci dezavantaje pot fi menționate, în special, au nevoie de activitate fizică: un câine trebuie să se deplaseze în lanț ei scurt contraindicată.
  4. câini de pază pentru Home2 privat

  5. Rottweiler. Cu toate acestea aparțin haina buna, acesteacâinii cu subpăr bine dezvoltat. Acest lucru îi face să se simtă confortabil într-o iarnă moderat rece. Rottweiler - gardian suspecte și vigilentă a teritoriului, dar poate fi foarte încăpățânat. Această calitate ar trebui să fie luate în considerare atunci când un catelus de formare a acestei rase.
  6. câini de pază pentru doma3 privat

  7. Ciobănesc german. Este o opțiune de versatil - aceasta rasadestul de potrivită pentru protecție, deoarece Shepherd nepretențios și perfect cedat la formare. Este bine cunoscut faptul că acestea sunt, de asemenea, foarte inteligent, prin natura, dar acest lucru nu înseamnă că Shepherd nu au nevoie de educație.
  8. câini de pază pentru doma4 privat

  9. Întregește cerberii de rating pentru case particulare Airedale - o rasa de talie medie. Acest „regele terrierilor“ alertă și sensibilă. Deși, în sine, nu este rău, ci teritoriul lor pentru a proteja în mod corespunzător. Acest caine nu va fi doar un paznic de încredere, dar, de asemenea, un excelent companion, sportiv, vânător și un prieten pentru copiii tăi.
  10. câini de pază pentru doma5 privat