Porecle pentru băieții din Alabayev

Alabai este una dintre cele mai vechi rasecâini din întreaga lume. Este decisiv, protector puternic, neînfricat și tutorele, precum și un prieten loial. Animalul are un fizic proporțional și o musculatură bine dezvoltată. În mărime, câinele este suficient de mare. Alabai este mândria Turkmenistanului, motiv pentru care această rasă este interzisă de la export.

Caracteristicile rasei

Această varietate de ciobanesc din Asia CentralăEste ușor de determinat datorită aspectului său caracteristic. Câinii au un cap masiv care arată foarte mult ca un urs. Un gât scurt cu un piept larg, labele puternice și un corp puternic fac o impresie uriașă. Buze carnale, ochi larg orientați, urechi mici de formă triunghiulară - semne exterioare ale acestei rase. Urechile și coada păstorilor se opresc adesea. Sunt câini, atât cu păr scurt, cât și cu păr lung.

Alabai este o alegere excelentă pentru proprietarii care nu auau prea mult timp să aibă grijă de animal. Până la urmă, părul animalului nu are capacitatea de a se murdări. La aceste animale, arata intotdeauna minunat. Dar amintiți-vă că în primăvară va trebui să vă curățați apartamentul cu multă atenție, deoarece acest sezon se caracterizează printr-un molt puternic.

Cum să numești un băiat Alabai?

Dacă vă decideți să aveți în casa dvs. un astfel deun nou prieten și apărător, ca Alabai, trebuie să dea un nume potrivit. Înainte de a contacta o lungă listă de porecle care sunt caracteristice rasei, încercați să numele animalului de tine. Horoshenechko se obișnuiască cu copilul, comportamentul său, și numele pentru catelul Alabai în sine poate fi instantaneu în imaginația ta: Slap, Zeus, baronul Thunder Warrior, Agaton, Bos, Kinder, Orbit, Triumph sau maro. Sau poate comportamentul copilului este asociat cu altceva, și îl numesc Dragon, Speck, Raven, Bard, Domino, Edelweiss, Frosty, nucă de cocos, Bruno, Goldie, Sandy, fum, granit sau din oțel.

Dacă nu doriți să vă caracterizați animalul de companie

Porecle pentru câinii de băieți din Alabayev 1

nume, puteți consulta următoarele porecle: Akim, Toraz, Diram, Alik, Topush, Garo, Raffi, Farhad, Arzhuk, Batu, Ralph, Ampir, Arash, Tristan, Taras, Martin. Aceste porecle sunt potrivite nu numai pentru câinii Alabai, ci pentru orice alt animal care locuiește în casa dvs. Va fi minunat dacă nu numai adulții, ci și copiii vor începe să se gândească la întrebarea cum să numesc un animal de companie. Bebelușii vin adesea cu nume originale. Și copilul va aduce o mare plăcere.</ P>

Amintiți-vă că alegeți un nume pentru animalul de companie de care aveți nevoieia-o foarte serios. La urma urmei, ca o navă pe care o vei apela, așa că va pluti. Prin urmare, încercați să veniți cu astfel de porecle pentru băieții din Alabai, astfel încât câinii să-i poarte cu bucurie și să se mândrească toată viața lor.