Ciobanul turkmen

Virtuțile maiestuoase și pline ale lui Alabai dintr-o datăte face să te simți respectat. Cu un câine atât de mare, asemănător cu leul, puteți merge în siguranță în plimbare. Merită pentru o clipă să arate cel puțin o margine de dinți canini, deoarece potențialul abuzator se retrage instantaneu departe. Dar ei se pot grăbi, de asemenea, cu inamicul la viteza fulgerului, astfel încât nu există aproape nici o șansă pentru un inamic într-o luptă cu un astfel de câine. Ce este câinele ciobănesc din Asia Centrală din Turkmen Alabai, merită să începeți un reprezentant al acestei rase frumoase la domiciliu?

Central Ciobanesc din Asia Alabai - caracter

Unii întreabă dacă există o diferență întreastfel de rase sunt Ciobanesc din Asia Centrală, Turkmen și Alabai. Toate aceste nume se referă la aceiași câini, posedând nu numai o vedere frumoasă, ci și un caracter destul de interesant. Ciobanii turkmeni se pot adapta foarte rapid la noile condiții. Nu vor lătra în zadar, nu se vor deranja, vocea nu este dată decât într-un pericol real. Alabai nu va lătra isteric, va arăta vocea la vederea altcuiva, îi va da puterea de a înțelege și de a aștepta acțiunile ulterioare ale străinului. Aspectul amenințător al "asiaticului" este mai elocvent decât latratul nesfârșit.

Turkmenul Shepherd Alabay va fi bunînsoțitor pentru atlet. În fugă, ei nu vor rămâne în urmă cal, și se comportă perfect în apă, aranjarea o serie de jocuri distractive. Mulți se bucură de modul în care trag un înotător, oferind de la distracție atât de multă distracție.

Teritorialitatea în Alabai este congenitală, merităun pic pentru el să rămână pe acest site, iar câinele însuși va începe să-l protejeze de străini. A doua calitate este conservatorismul. Acesti caini doresc sa lucreze in conditii familiare, intelegand clar sarcinile lor. Totuși, cu puii, trebuie să fie obișnuiți cu mediul îmbogățit, cu autovehiculele, cu străzi zgomotoase. În caz contrar, un animal de companie rupt dintr-un mediu familiar poate manifesta agresiune.

Ciobanul turkmen este un animal puternic,Este dificil pentru o persoană obișnuită să concureze într-o confruntare deschisă cu el. De aceea, cu ei trebuie să te comporți delicat, imperceptibil de a deveni pentru câine o autoritate incontestabilă. Gazda trebuie să devină un lider al secției "asiatice", astfel încât să nu-și poată imagina nici măcar să-și verifice puterea. Numai în acest caz, comunicați cu Alabai vor primi o mulțime de distracție și nu au avut de șmecheră câinele nici o problema.