cum se păstrează strugurii

Strugurii, desigur, pot fi reciclați,preparând din el un suc delicios, compot sau gem. Dar este mult mai util să folosiți boabele în formă proaspătă, deci este mai bine să încercați să păstrați crapaturile proaspete cât mai mult posibil, mai ales că este absolut ușor de făcut.

Apoi, vă vom spune cum să procedați în mod corespunzător și unde este cel mai bine să depozitați struguri acasă și să dezvăluiți secrete și detalii care vă vor ajuta să vă bucurați de gustul proaspăt și de aroma fructelor preferate pentru o lungă perioadă de timp.

Într-un apartament în oraș, nu mai este nimic de făcut decât să pună strugurii în frigider.

Cum se păstrează ciorchinii tăiați în frigider?

Dacă intenționați să depozitați struguri mai mult de treizile, nu este recomandat să-l spălați înainte de a fi introdus în compartimentul pentru frigider. Pe suprafața fructelor de padure există un strat de ceară natural care împiedică deteriorarea rapidă a boabelor și care ar trebui să fie conservat și spălat cât mai mult posibil înainte de consumul de struguri. Bucățile tăiate trebuie să fie reconsiderate și să scape de specimenele corupte și putred. Boabele de struguri pentru depozitare trebuie să fie fără cusur, fără deteriorări și cu totul uscate.

Nu se recomandă plasarea de ciorchini de struguriFrigiderul lângă produsele mirositoare. Acest lucru poate strica în mod semnificativ gustul tratamentului dvs. preferat, deoarece boabele au capacitatea de a absorbi mirosurile.

Cum se depozitează strugurii într-o pivniță - recoltarea pentru iarnă

Dacă există o pivniță, strugurii pot fi cu succespastrati proaspat pana in primavara. Principalul lucru pe care trebuie să-l alegeți pentru acest lucru este întârzierea, nu de felul fastidios și de a cunoaște unele dintre subtilitățile depozitării lor. Ciorchini de struguri pot fi aranjate pur și simplu pe rafturi cu var, plopi sau paie și se toarnă cu aceleași rumeguș în sertarele spațioase. Asigurați-vă că verificați fiecare boabe înainte de recoltare și scapați de specimene rele și suspecte. Dacă există o astfel de posibilitate, atunci puteți închide grupurile pe poli.

Înainte de a utiliza pivnița ca adepozitarea strugurilor pereților săi trebuie mai întâi să fie vărsat cu vopsea cu o soluție de var, uscată bine, apoi arsă cu sulf și ventilată. Temperatura în pivniță la depozitarea strugurilor nu trebuie să depășească șase grade cu un semn plus. De asemenea, este necesar să minimalizați riscul de umiditate ridicată în cameră. Pentru aceasta, într-unul din colțuri, este necesar să se plaseze un recipient cu cărbune uscat sau praf negru.