Cum de a alege un pepene verde

Cel mai benefic și fructuos lună de vară - august. Acesta a fost în luna august, începem să ne gândim la toamna, dar chiar și o lună întreagă, vă puteți bucura de vară. Acesta a fost în luna august, piața apare tot pepene verde dumneavoastră preferat. Dar, din păcate, se întâmplă să aducă acasă un pepene verde imens, si neindulcit si un gust mai mult ca o iarba. Întreaga familie este deja configurat, și există dezamăgire. Dar există unele semne care pot determina și alege un pepene copt.

Cum de a alege un pepene bun?

Înainte de a învăța cum să alegeți dreaptapepene verde, ar trebui să învețe cum să bide timp pentru a cumpăra acest boabe uriașe. Pe piețele de pepene verde, se pare, nu numai în august l-au pus timp, dar mult mai devreme. Deja în luna iulie, puteți vedea în vânzare. Inutil să spun că o astfel de pepene verde timpuriu este imposibil să crească fără chimicale. Deci, nu se grăbește-te și așteaptă momentul potrivit pentru coacerii fructelor.

Cum de a determina gradul de coacere a unui pepene verde?

Există mai multe semne prin care se poate determina gradul de coacere de pepene verde:

  1. Înainte de a alege un pepene bun, sădefini locul de cumpărare. Deci, achiziționarea unui pepene verde de-a lungul autostrăzii periculoase. Chiar dacă boabe în sine este copt, în timpul șederii sale în lumina directă a soarelui absoarbe ca un burete, o mulțime de metale grele, emisiile de mașini și praf.
  2. Nu cereți vânzătorului de a alege pepene verde dumneavoastră. Nu există nici o garanție că este în ei știu ceva. În plus, puteți vinde pepene verde, care sunt foarte mult timp în urmă și nu vrea să vândă.
  3. Atingeți pepene verde. Sunetul trebuie să fie surd.
  4. Adu-un om, dacă doriți să alegeți un pepene verde: ea are nevoie de cât mai mult posibil pentru a stoarce un pepene verde și ascultare - trosnituri vorbește de maturitate.
  5. Extern pepene verde trebuie să fie sub formă sferică corectă. Culoare inchis cu dungi luminoase distincte, de asemenea, vorbește despre maturitate.
  6. alege un pepene copt

  7. Ponderea cea mai de succes de pepene verde - 5-10 kg. Este diferența ideală, astfel încât să nu cumpărați sau underripe supracalorica cu nitrați pepene verde.
  8. Verificați suprafața pe ea trebuie să fie liber de pete sau fisuri. Glisați degetul pe coaja: dacă găsiți un anumit punct, să amâne elementul în lateral - poate fi urme de ac.
  9. Înainte de utilizarea o mică bucată de carne a pus jos bifurcație și dip într-un pahar cu apă. În cazul în care apa a devenit tulbure - puteți mânca în condiții de siguranță, și în cazul în care sa transformat roz sau fard de obraz - este mai bine pentru a arunca un pepene.

Alege un pepene verde foarte atent, atunci va fi capabil de a distra o familie fructe de padure gustoase si coapte.