Cum de a alege un ananas copt

„Ce astfel sa mananci pentru a pierde in greutate?„- de multe ori fanii deliberate diete. Oricât de mult ar suna amuzant, dar există un astfel de produs, și un gustos și sănătos, și a fost mult timp iubit - ananas. Dar să se bucure de gustul său în întregime, trebuie să știți cum să aleagă un ananas copt, și, prin urmare, delicioase.

Nu fi speriat o dată, spun ei, un fruct exotic,nu este același lucru ca un morcov de a alege pe piață. Nimic complicat în alegerea ananas Nu, ai nevoie doar de un pic de îngrijire și fermitatea de caracter să nu cedeze imediat pentru a convinge vânzătorul (în cazul în care nu se află în supermarket). În timp ce experiența în selecția de ananas gustoase nu sau nu este suficient, puteți utiliza următoarele reguli.

Reguli de selecție ananas

 1. ananas Alegerea începe cu o inspecție vizuală. Se crede că ananas coapte ar trebui să fie netedă de culoare galben-brun. Dar puteți alege un ananas copt bun ca culoare galbena sau verzuie. Deci, ce se întâmplă dacă fătul are pete mici de culoare verde, nu este necesar să se amâne imediat lateral, pentru a verifica maturității pentru alte elemente, poate că acest lucru este ceea ce ai nevoie.
 2. Cork ananas coapte ar trebui să fie moale, darelastic. fructe necoapte au o piele solid, dens. Împingeți ușor partea laterală a fructului. Curățați arcul din spate sub degetele? Excelent, cel mai probabil, ananasul a fost moale frustrat. Dacă este apăsat pe fructe, ați avut același sentiment ca atunci când comprimat în palma mânerul ușii, apoi un ananas pe care nu va place. Apropo, se crede că ananas necoapte poate coacă dacă sunt lăsate să mintă. Nimic de acest fel, ananas rupte nu se coc, crusta a devenit galben (întunecați) poate fi, dar gustul nu este un impact pozitiv. Și de ce te neîndulcite ananas?
 3. S-ar putea fi surprins, dar pentru a selectaananas coapte, trebuie să vă amintiți cum să aleagă pepeni, plesnind palma asupra fătului. Pat ușor de ananas si asculta sunetele pe care le face. Dacă sunetul este înăbușit, ananas copt, ia-o, nu-l regret.
 4. Un alt semn bun de maturitate de ananasEste „coada.“ Lui Frunzele trebuie să fie verde, ușor podvyavshie, dar nu uscat, și ar trebui să fie ușor separate de fructe. Expertii nu recomanda trage doar frunze și să încerce să transforme „coada“ de ananas pe 90-180o dacă o faci, fructul este copt.
 5. Înainte de a cumpăra un ananas trebuie să știe cum să-alege ananas nu numai coapte, dar în stare proaspătă. Din nou, în determinarea acestui parametru va ajuta coaja fructului. Priviți cu atenție pentru a vedea dacă ei pete negre, maro? În cazul în care există, este un semn sigur că ananas răscoapte.
 6. Nu ezitați să miros de ananas, mai ales dacăsimțul mirosului este bine dezvoltat. Coapte, fructe proaspete au o aromă dulce, plăcută și delicată. Dacă ananas miros prea dulce și miros greu, mai degrabă decât blând, apoi,

  Cum de a alege ananas copt corect

  Este probabil fructul copt și este deja în procesele de fermentație complete leagăn.
 7. Și un semn mai important al unui ananas buneste prețul său. Fructe pentru a lovi rafturile proaspete, livrarea acestora de a organiza cu ajutorul transportului aerian, și acest tip de transport nu este ieftin. În cazul în care furnizorul de folosit serviciile transportatorilor ocean, ananasul poate costa mai ieftin. Dar, ca și fructe de mare a trecut mult timp, riscul de a cumpăra în creștere ananas răscoapte. Deci, dacă vă oferi să cumpere fructe bine, foarte ieftine, reverificați-le de două ori sau chiar de trei ori înainte de a cumpăra. Dar ia de la sine „scump - atât de bine“, de asemenea, nu este necesar. Vânzătorii pot fi bine pentru bunurile de calitate medie solicită prețuri mai mari.

Poate că prima dată când se va petrece o mulțime de timp de neiertat de a alege din ananas. Nu fi descurajat podnatorev în această afacere, veți descoperi ananas gustos și copt câteva minute.