Conținutul de calorii ananas

Patria ananasului este America de Sud, și înEuropa, acest fruct tropical a fost introdus de Christopher Columbus. În primul rând, ananasul era folosit doar ca decor de masă și era foarte scump, astfel încât numai un popor bogat își putea permite acest fruct minunat, de aici și al doilea nume "fructe regale". De-a lungul timpului, omenirea a apreciat gustul neobișnuit, aroma minunată și proprietățile utile ale ananasului. Astăzi se consumă în formă proaspătă, uscată, conservată, popularitatea ananasului se datorează, în mare parte, conținutului caloric scăzut și abilității sale de a ajuta jumătatea frumoasă în lupta împotriva celei mai urâte probleme - celulita.

Conținutul de calorii al ananasului

Nutriționiștii sfătuiesc să folosească acest tropicalFructe în timpul unei varietăți de diete pentru pierderea în greutate. Calorii ananas proaspat doar 52 de calorii la 100 de grame, a arătat că, după utilizarea ananas în sânge crește nivelul de serotonina, prin care organismul excesul de fluid și, astfel senzația de foame. De asemenea, în compoziția acestui fruct este manganul, care contribuie și la scăderea în greutate, acest element contribuie la accelerarea metabolismului carbohidraților și a proteinelor. O altă proprietate excelentă a ananasului este capacitatea sa de a combate eficient celulita. Ca parte a ananasul are o substanta numita bromelaina, ușor de asimilare și pătrunzătoare rapid fibrele pielii afectate de celulita, această substanță descompune proteinele și le elimină complet din organism, astfel, zonele cu probleme devin mai lină și mai elastică. Desigur, pentru a face rezultatul cât mai pozitiv, nu uitați de sport.

Astăzi, ananasul este folosit nu numai proaspăt, ci și

conținutul de calorii al ananasului proaspăt

În conserve, uscate etc. Conținutul caloric al ananasului conservat nu este mult mai mare decât cel proaspăt și este de 60 kcal la 100 g, astfel încât utilizarea acestui fruct în formă conservată nu vă va strica în niciun fel.</ P>

În ceea ce privește ananasul uscatConținutul de calorii este mult mai mare și este de 347 kcal la 100 g. O astfel de delicatețe nu mai este o dietă și consumul excesiv poate strica cifra. Acest lucru se aplică și în cazul fructelor confiate din ananas, al căror conținut de calorii este de 340 kcal la 100 g. Cu toate acestea, dacă în timpul procesului de scădere în greutate doriți o dulce, atunci este mai bine să mănânci câteva fructe confiate, tk. Acestea se numără printre cele mai deserte deserturi.