Beneficiile strugurilor

Struguri de struguri dulci și dulci pentru mulți un adevărat tratează, nu mai rău decât desertul obișnuit dulce. Este de două ori plăcut că asemenea fructe de pădure delicioase sunt, de asemenea, utile.

Vitaminele din fiecare boabe

Utilizarea strugurilor pentru organism este datorată prezenței în ea a unei game largi de vitamine, minerale și alți nutrienți.

  1. În boabe găsite mai multe vitamine din grupa B,care sunt vitale pentru om. Acestea iau o parte directă în majoritatea reacțiilor metabolice, astfel încât deficiența lor duce la o încetinire a metabolismului. Deci, utilizarea în mod indirect a strugurilor ajută la normalizarea metabolismului.
  2. Acidul ascorbic, conținut în struguri, protejează celulele noastre de deteriorarea radicalilor liberi. Cu alte cuvinte, strugurii vor ajuta la conservarea tineretului.
  3. Folosirea strugurilor se regăsește și în disponibilitatediverse acizi care ajuta la asimilarea proteinelor. Prin urmare, fructele fructe de pădure sunt deosebit de utile pentru cei care au aciditate scăzută la nivelul stomacului. Apropo, în acest sens, strugurii ar trebui să se limiteze la cei care au o boală ulceroasă peptică sau gastrită cu aciditate ridicată.
  4. Sarurile minerale din struguri sunt, de asemenea, foarte utile.
Când există și când să refuzați?

În ciuda tuturor beneficiilor de struguri nu sunt așainofensiv, așa cum pare. Gustul său dulce se datorează carbohidraților simpli, din care, după cum știți, șansele de îmbunătățire sunt foarte mari. Acesta este motivul pentru care conținutul de calorii al fructelor de pădure este considerat destul de ridicat, iar nutriționiștii nu recomandă mâncarea strugurilor cu o dietă. Apropo, din același motiv, este contraindicat la persoanele cu diabet zaharat. Carbohidrații simpli provoacă un salt în insulină, acest lucru declanșează acumularea de depuneri de grăsime și duce la un sentiment de foame.

Cu toate acestea, dacă urmați figura și foarte multplace să mănânce fructe de pădure dulci, din când în când îți poți permite strugurii să piardă în greutate, dar e mai bine să mănânci dimineața, adăugând la salate de fructe sau după-amiaza ca o gustare ușoară.