Știm cu toții că fructele uscate sunt incredibilesunt utile și este de dorit să le includeți în dieta dvs. ca înlocuitor al dulciurilor. Dar este stafide utile pentru a pierde in greutate? În acest sens, este dificil să răspundem fără echivoc.

Pot mânca când pierd sângele?

De regulă, atunci când pierdeți în greutate, dieta dvs. brusctrunchiat, și, prin urmare, reduce numărul de nutrienți de intrare. Din acest punct de vedere pentru a include în stafide dieta ar fi de dorit, deoarece conține celuloză, acizi organici, vitaminele A, B, C, E, K, P, precum și o varietate de minerale magneziu, potasiu, fier, fosfor, calciu , cupru și clor.

Cealaltă parte a monedei estestafidele de calorii - 283 de unități pe 100 de grame de produs. Aceasta este o cifră destul de ridicată. Cu toate acestea, având în vedere gustul dulce zaharat al strugurilor uscați, este puțin probabil să îl puteți folosi în cantități prea mari. Dar o mână mică de stafide pe zi va fi foarte utilă, mai ales dacă îl folosiți pentru micul dejun sau pentru prânz, când organismul are nevoie de glucoză pentru includerea în activitatea fizică sau psihică activă.

Conținutul caloric al stafidei este foarte ridicat, prin urmarenu este recomandat să-l abuzezi. Stafidele ar trebui să fie consumate de sportivi, după exerciții lungi de exerciții fizice sau de oameni angajați în muncă fizică grea, deoarece conțin glucoză și fructoză, care oferă organismului energie.

Stafide pentru pierderea în greutate: aplicare

Orice uscate fructe uscate - caise, prune, stafide pentrupierderea în greutate poate fi o salvare reală pentru dintele dulce. Totuși, este mult mai util decât o bucată de prăjitură, ciocolată sau prăjitură. Cu toate acestea, după cum sa menționat mai sus, nu se recomandă, de asemenea, să se abuzeze de cantitatea de fructe uscate, deoarece din cauza conținutului ridicat de calorii acest lucru poate opri procesul de scădere în greutate. Puteți folosi stafidele în astfel de moduri:

  • la micul dejun se găsește terci fără legume cu stafide pentru scădere în greutate;
  • dacă nu puteți mânca în mod normal, mâncați încet o mână de stafide pentru un lucru cu un pahar de apă;
  • înlocuiți o mână de stafide cu toată dulceața dietei dvs., dar nu o mâncați mai târziu de ora 14.00;
  • să mănânci stafide cu ceai și nuci pentru micul dejun înainte de munca dificilă viitoare.

Utilizând stafide în acest fel, nu riscați să batețiprocesele de pierdere în greutate. Principalul lucru - să nu uitați că dulciurile sunt strict interzise după-amiaza - chiar dacă acestea sunt stafide. În plus, dacă observați o dietă cu conținut scăzut de calorii și în stadiile sale de calorii nu se potrivesc, probabil că va trebui să așteptați probabil utilizarea sa.